Skibslægens togt til Kina 1900-1901

“Skibslægens togt til Kina 1900-1901” er citater og fotografier fra samt kommentarer til skibslæge Arne Fabers dagbog fra togtet skrevet af Sus Foldager som blogindlæg for Medicinsk Museion. De er udgivet fra sommeren 2016 til vinteren 2017.
Hele sejlruten var ca. 27.895 Sømil, svarende til 51.660 km, og varede godt et halvt år. Den blev udsejlet med damperen ”Manchuria” der var nybygget på B&W og solgt fra ”Det Østasiatiske Kompagni” ØK til det nyetablerede ”Det Russiske Østasiatiske Kompagni” DRØK.

Ruten kan ses på kortet herunder. Gule pins og linjer hører til udturen og lilla hører til hjemturen. Klik på stedmarkører eller på listen ude til venstre, for at få skibslægens besyv med og læs mere om hans oplevelser i det markerede område.

Medicinsk Museion har fået dagbog og billeder forærende af skibslægens barnebarn.

Du kan læse alle indlæggene på vores site.