I går viste vi den guldmalede akupunkturmand, der skal være med til arrangementet Kroppen i balance på torsdag (læs mere her og her). I dag kan vi lokke med lægeigler i sprit. Iglerne blev benyttet igennem århundrede i medicinsk behandling, hvor de blandt andet blev brugt til at genoprette den humorale balance.

Til at fortælle om den humorale krop, har vi inviteret museumsinspektør ">Morten Skydsgaard fra Steno Museet. Han har skrevet en række bidrag til medicin- og kropshistorien, blandt andet bogen “Ole Bang og en brydningstid i dansk medicin” om lægen Ole Bang. Han har senest har stået bag udstillingen “Kære krop, svære krop – en udstilling om kropskultur.”

Der er stadig billetter til arrangementet, de kan købes på Politiken Billet (klik her – medlemskab kræves ikke). De koster 50,- og inkluderer en drink.

Share →