Elektronisk booking af omvisninger

Snart bliver bestillingen af omvisninger på Medicinsk Museion meget nemmere: Pr. 1. oktober 2012 indfører vi nemlig et elektronisk bookingsystem, som man kender det fra biografer og restauranter. Det elektroniske bookingsystem gør det enklere og mere overskueligt at planlægge et gruppebesøg på Medicinsk Museion – du kan booke hjemmefra og på alle tider af døgnet. Både skolegæster og almindelige grupper skal booke omvisninger via det elektroniske bookingsystem.

For skoleklasser udbyder vi pr. 1. oktober omvisninger onsdag og torsdag formiddag kl. 10.00 og11.30. Prisen for et undervisningsbesøg med omviser, der varer en time, er fortsat 600 kr. Omvisninger for alle andre grupper (max. 30 deltagere) udbydes tirsdag-fredag kl. 16.00 og 17.30. Disse omvisninger varer 1 time og 15 minutter og koster 1.500 kr. (dog 1.200 kr. for ansatte ved KU.) Det kan stadig lade sig gøre at bestille omvisninger uden for disse tidspunkter, men da det indebærer mere administration koster disse for fremtiden 2.000 kr.

Nye åbningstider

Pr. 1. oktober 2012 har Medicinsk Museion åbent for besøg fra gaden onsdag-torsdag-fredag og søndag kl. 12.00 til 16.00. Med åbningen af udstillingen ”Fedme- hvad er problemet?” kan man fra den 4. oktober gå frit omkring i både stueetagen og på første sal, der tidligere kun har været tilgængelig med en omvisning. Museets 2. sal kan fortsat kun ses på omvisning. I den offentlige åbningstid onsdag-torsdag og fredag vil der fremover være to omvisninger om dagen kl. 13.00. og 14.00. Søndag vil der i den offentlige åbningstid være tre omvisninger kl. 12.30, 13.30 og 14.30. Deltagelse i disse omvisninger er en del af entrébilletten og kræver ingen tilmelding på forhånd.

Tagged with →