Årets påskeferie på Medicinsk Museion løber fra tirsdag d. 11. april til søndag d. 16. april. 

Børneaktiviteter:

I påsken afholder vi børneaktiviteter tirsdag og onsdag kl. 10.15 og torsdag-søndag kl. 12.15. Vi udbyder to forskellige børneaktiviteter skiftevist.

Pladserne på begge aktiviteter tildeles efter først-til-mølle princippet. Begge aktiviteter er inkluderet i entrebilletten. Når indgangen er betalt, er der fri adgang til museets øvrige udstillinger.

Børneomvisning i Det indsamlede menneske

Nysgerrige børn kan blive klogere på, hvordan sygdomme ser ud inde i kroppen, når vi går helt tæt på udstillingens ægte kropsdele – eksempelvis kranier, hjerter, tandceller og blod. Under omvisningen indsamler børnene løbende ”genstande” til deres egen mini-samling af mennesket.
Omvisningerne er målrettet børn i alderen 7-10 år.

Onsdag d. 12. april kl. 10.15
Fredag d. 14. april kl. 10.15
Søndag d. 16. april kl. 12.15 

Aktivitet for børn i Kintsugi: gyldne krops-reparationer

Kun fantasien sætter grænser for, hvordan kroppen kan gå i stykker og repareres igen. Sammen med børnene ser vi nærmere på de mange eksempler på reparationer af kroppen, der er udstillet i udstillingen Kintsugi: gyldne krops-reparationer. Derefter er det op til børnene med fri fantasi og farveblyanter at komme på flotte, funktionelle og finurlige reparationer af kroppen.
Aktiviteten er målrettet børn i alderen 6-9 år og alle andre med fantasi og lyst til at tegne.

Tirsdag d. 11. april kl. 10.15
Torsdag d. 13. april kl. 10.15
Lørdag d. 15. april kl. 12.15.

Share →