I efterårsferien kan gæster besøge Medicinsk Museions spritnye udstilling Mind the Gut. Der vil tirsdag-fredag desuden være mulighed for at få en ekstraordinær gratis omvisning i Mind the Gut. I løbet af efterårsferien vil der også på være omvisninger i børnehøjde på Medicinsk Museion. Vi udbyder nemlig gratis børneomvisninger i udstillingen Det indsamlede menneske.

Oplev Mind the Gut:

Vores hoved og mave er under lup i udstillingen Mind the Gut, der åbnede den 7. oktober 2017 på Medicinsk Museion. I den restaurerede kælder under museet udforsker udstillingen via en tankevækkende  blanding af videnskab, kunst og historie de komplekse forbindelser mellem vores sind og tarme. Udstillingen viser, hvordan læger, forskere, patienter og kunstnere gennem tiden har forsøgt at forstå og behandle det komplicerede forhold mellem hovedet og maven. En gåde, der har optaget os gennem årtusinder og stadig giver stof til videnskabelige eksperimenter, trendy livsstilstendenser og heftige sundhedsdebatter.

I efterårsferien vil der være mulighed for at få en omvisning i udstillingen af nogle af personerne bag udstillingen.

Omvisningerne i Mind the Gut er tirsdag-fredag kl. 10.15. Der er plads til 20 personer, som tildeles efter først-til-mølle princippet. Omvisningen er inkluderet i entrebilletten, og når indgangen er betalt, er der fri adgang til museets øvrige udstillinger.

 

Børneomvisning i Det indsamlede menneske

Nysgerrige børn kan blive klogere på, hvordan sygdomme ser ud inde i kroppen, når vi går helt tæt på udstillingens ægte kropsdele – eksempelvis kranier, hjerter, tandceller og blod. Under omvisningen indsamler børnene løbende ”genstande” til deres egen mini-samling af mennesket.

Pladserne på aktiviteten tildeles efter først-til-mølle princippet. Aktiviteten er inkluderet i entrebilletten. Når indgangen er betalt, er der fri adgang til museets øvrige udstillinger.
Omvisningerne er målrettet børn i alderen 7-10 år og deres voksne.

Børneomvisninger i Det indsamlede menneske er tirsdag-søndag kl. 12.15.

Share →