Fra 1. august 2019 udbyder Medicinsk Museion nye skoleomvisninger. Det betyder, at du nu kan vælge mellem tre forskellige omvisninger, når du besøger Medicinsk Museion med dine elever eller studerende. De nye omvisninger kan bookes allerede nu.

Klassikeren fokuserer på kropsopfattelser og sygdomsforståelser fra antikken til genetikken, fra kropsvæsker til kemiske reaktioner.

Det indsamlede menneske kommer tæt på skeletter, organer, celler og DNA. Hør hvordan kroppen fra oplysningstiden til i dag er blevet brugt som lægevidenskabens råmateriale.

Mind the Gut udforsker forunderlige forbindelser mellem menneskets sind og krop. Gennem videnskab, kunst og historie udforskes hjernen, mavefornemmelser, identitet, tarme og bakterier.

Alle tre omvisninger kan målrettes grundskolens ældste klasser, ungdomsuddannelser og videregående uddannelser.

Find mere information og book en omvisning til din klasse.