En museumsvagt (gns. 15 timer/uge) søges til Medicinsk Museion, Institut for Folkesundhedsvidenskab

Vil du være en del af et museum i rivende udvikling? Er du god til at bevare overblikket og give en god museumsoplevelse, mens du sikrer dig, at genstande og gæster er vel? Har du teknisk snilde, og har du mod på en hektisk dag, hvor der sjældent er ro og aldrig to dage, der er ens? Så er du måske vores nye kollega.

Om os

Medicinsk Museion, www.museion.ku.dk, er en enhed under Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, Københavns Universitet. Vores fagområde er studier af sundhed og sygdom, fødsel og død i et kulturelt og historisk perspektiv. Vi har fire funktioner; formidling, samling, forskning og undervisning.

Om arbejdsopgaverne

Som medarbejder i museet er du en vigtig del af gæstens oplevelse. Stillingen omfatter vagttjeneste i museets udstillingsområde, auditorium og receptionslokale, information til museets gæster, sikkerheds- og sikringsmæssige opgaver, daglig opfølgning på museets udstillinger og faciliteter, It- og AV-opgaver, dialog med håndværkere, assistance ved arrangementer og forefaldende praktisk arbejde.

Vi forventer, at
 • Du formår at kombinere betjentjobbet med god kundeservice
 • Du har gode IT- og AV- kundskaber – eller kan hurtigt få det
 • Du kan arbejde stående og gående i mange timer
 • Du er venlig, positiv og serviceminded
 • Du besidder ordenssans, overblik og ro
 • Du er god til at samarbejde og befinder dig godt i et job, hvor ikke to dage er ens
 • Du er fleksibel i forhold til arbejdstider og kan arbejde i weekenden og i ferier
 • Du taler dansk og engelsk
 • Du har kendskab til og interesse for vores udstillinger
 • Du evt. har bestået kurset ”Grundkursus for vagtfunktionærer”
 • Du evt. har erfaring fra lignende job.
Vi tilbyder
 • En arbejdsplads i udvikling beliggende i indre by
 • Engagerede og gode kollegaer
 • En høj grad af medindflydelse
 • Et godt socialt miljø og en uhøjtidelig omgangstone
Arbejdstid

Den ugentlige arbejdstid er gennemsnitligt 15 timer, som ligger i museets åbningstid tirsdag-fredag kl. 9.00-16.30 samt i weekender kl. 11.30-16.30. Der vil derudover være timer, som placeres udenfor museets almindelige åbningstider – det kan være både morgen- og aftenarbejde.

Løn og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår sker som betjent efter gældende fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det Statslige Område (OAO-S) samt efter organisationsaftalen for Lager-og handelsarbejdere i hovedstaden (3F). Der vil være mulighed for forhandling af tillæg efter kvalifikationer.

Tiltrædelse medio september 2020.

Bliver du tilbudt stillingen, skal straffe- samt børneattest forevises. Ansættelse sker med forbehold for museets godkendelse af eventuelle informationer, der måtte fremkomme i straffe- og eller børneattest.

Spørgsmål

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Mie Jørgensen på mail eller tlf. 3532 3811 (i uge 26, 27 og 28), og til Jytte Mogensen på mail eller tlf. 3533 5829 (i uge 29, 30 og 31)

Ansøgning m.v.

Er du interesseret i stillingen, beder vi dig sende en ansøgning via Jobportalen (tryk på linket “Søg stillingen” i opslaget), senest den 31. juli 2020.

Københavns Universitet ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen

Share →