Projektkoordinator til udstilling (AC-medarbejder) til, Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, Medicinsk Museion/The Novo Nordisk Foundation Center for Basic Metabolic Research

Medicinsk Museion ved Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet (SUND), Københavns Universitet søger en AC-medarbejde som projektkoordinator for udstillingsprojektet ”Verden er i dig” i perioden 1. september 2020 til og 30. juni 2022.

Om os

Medicinsk Museion er et museum og en forskningsenhed ved Institut for Folkesundhedsvidenskab og Novo Nordisk Foundation Center for Basic Metabolic Research (CBMR), Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, Københavns Universitet. Vi er en interdisciplinær organisation, der arbejder på tværs af historie, filosofi, videnskabssociologi, museologi og kuratering med særlig fokus på forskningskommunikation og kunstnerisk forskningspraksis som det udfolder sig i et offentligt tilgængeligt museum.

Arbejdsopgaver

Stillingen som projektkoordinator er tilknyttet formidling- og udstillingsprojektet ”Verden er i dig”, der skal realiseres over de næste 2 år takket være en bevilling fra Novo Nordisk Fonden. Projektet skal kulminere i en udstilling på Kunsthal Charlottenborg i efteråret 2021, men både før og efter planlægger vi et omfattende både internt og offentlig program af aktiviteter spænende fra indholdsudviklende workshops til publikumsinddragende formidling. Projektkoordinatoren får til opgave at holde styr på alle tråde: kalender, regnskab og afrapportering, samt stå for at lave kontrakter og aftaler med kunstnere og andre bidragydere.

Dine arbejdsopgaver omfatter:
  • Organisering og facilitering af projektgruppens møder og kommunikation.
  • Samarbejde med museets kommunikation- og markedsføringsteam om projektets udadvendte kommunikation.
  • I samarbejde med udstillingens produktionsteam koordinere udstillingsprocessen.
  • Indgåelse af kontrakter med kunstnere og andre eksterne bidragydere.
  • Koordinere for- og efter-konferencer
  • Koordinere det løbende eventprogram
  • Koordinere evt. indlån af værker og genstande.
  • Være løbende sekretær for projektet og koordinere den afsluttende evalueringsrapport.
  • Have tråd i budgettet og styr på den økonomiske afrapportering.
  • Assistere den supplerende fundraising.
Vi forventer
  • At du har en uddannelse på kandidatniveau inden for relevante fagligheder.
  • Du har nogen erfaring med projektledelse
  • Du har gode administrative egenskaber, kan jongelere med Excel og gerne erfaring med udarbejdelser af kontrakter.
  • Du har en interesse for tværfaglige projekter, der kombinere videnskab, kunst og museum
  • Du er kommunikerende, interesseret og omhyggelig og har lyst til at spille en central rolle i et projekt lidt ud over det sædvanlige.

Løn og ansættelsesforhold

Stillingen besættes efter gældende overenskomst. Der vil være mulighed for forhandling af et løntillæg afhængig af kvalifikationer og erfaring. Arbejdstiden er 37 timer per uge (vi har flekstid) med start ca. 1. september 2020 eller snarest derefter. Stillingen løber til 30. juni 2022. Forudsætningerne for at varetage de enkelte jobfunktioner er den primære baggrund for udvælgelse af ansøgerne, og vi opfordrer derfor alle – uanset personlig baggrund – til at søge stillingen.

Din ansøgning

Er du interesseret i stillingen, beder vi dig sende en elektronisk ansøgning med bilag via Jobportalen (tryk på linket “SØG STILLINGEN” nederst i opslaget) senest 1. juli 2020.

Ansættelsessamtaler vil finde sted i slutningen af begyndelsen af juli.

Universitetet ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Yderligere spørgsmål

Spørgsmål til stillingen kan rettes Program-, udstillings- og kommunikationschef Bente Vinge Pedersen på e-mail:

Læs mere om Medicinsk Museion på museion.ku.dk og Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet på https://sund.ku.dk/.

Københavns Universitet giver sine knap 10.000 medarbejdere muligheder for at udnytte deres talent fuldt ud i et ambitiøst, uformelt miljø. Vi sikrer traditionsrige og moderne rammer om uddannelser og fri forskning på højt internationalt niveau. Vi søger svar og løsninger på fælles problemer og gør ny viden tilgængelig og nyttig for andre.