Vi søger en museumsvagt 12 timer ugentligt

Vil du være en del af et museum i udvikling? Er du god til at bevare overblikket og give en god museumsoplevelse, mens du sikrer dig, at genstande og gæster er vel? Har du teknisk snilde, og har du mod på en hektisk dag, hvor der sjældent er ro og aldrig to dage, der er ens? Så er du måske vores nye kollega.

Om os
Medicinsk Museion, www.museion.ku.dk, er en enhed under Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, Københavns Universitet. Vores fagområde er studier af sundhed og sygdom, fødsel og død i et kulturelt og historisk perspektiv. Vi har fire funktioner; formidling, samling, forskning og undervisning.

Om arbejdsopgaverne
Som medarbejder i museet er du en vigtig del af gæstens oplevelse. Stillingen omfatter vagttjeneste i museets udstillingsområde, auditorium og receptionslokaler, information til museets gæster, sikkerheds- og sikringsmæssige opgaver, daglig opfølgning på museets udstillinger og faciliteter, It- og AV-opgaver, dialog med håndværkere, afvikling ved arrangementer samt forefaldende praktisk arbejde. Der vil ligeledes være opgaver relateret til museets billetsalg, når vores værter holder ferie samt i travle perioder

Vi forventer at

• Du er fleksibel i forhold til arbejdstider og kan arbejde om aftenen, i weekenden og i ferier.
  • Du har gode IT- og AV-kundskaber, eller kan hurtigt få det
  • Du formår at kombinere vagtjobbet med god kundeservice
  • Du har et godt og robust helbred, så du kan arbejde stående og gående i mange timer
  • Du er venlig, positiv og serviceminded
  • Du besidder ordenssans, overblik og ro
  • Du er god til at samarbejde og befinder dig godt i et job, hvor ikke to dage er ens
  • Du taler dansk og engelsk
  • Du har kendskab til eller interesse for vores udstillinger
  • Du evt. har bestået kurset ”Grundkursus for vagtfunktionærer”
  • Du evt. har erfaring fra lignende job

Vi tilbyder

• En arbejdsplads i udvikling beliggende i indre by
  • Engagerede og gode kollegaer
  • En høj grad af medindflydelse
  • Et godt socialt miljø og en uhøjtidelig omgangstone

Søg stillingen her

Arbejdstid
Den ugentlige arbejdstid er gennemsnitligt 12 timer, som ligger i museets åbningstid tirsdag-fredag kl. 9.00-16.30 samt i weekender kl. 11.30-16.30. Der vil derudover være timer, som placeres uden for museets almindelige åbningstider – det kan være både morgen- og aftenarbejde.

Løn og ansættelsesvilkår
Stillingen besættes efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det Statslige Område (OAO-S) og organisationsaftalen for Lager- og handelsarbejdere i hovedstaden 3F.

Der vil være mulighed for forhandling af yderligere tillæg efter kvalifikationer.

Tiltrædelse 17. juni 2022

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til booking ansvarlig Charlotte Riel på mail:  eller tlf.: 35320890.

Bliver du tilbudt stillingen, skal straffe- samt børneattest forevises. Ansættelse sker med forbehold for museets godkendelse af eventuelle informationer, der måtte fremkomme i straffe- og eller børneattest.

Deadline for ansøgninger 17. april 2022