Denne sommer har vi lavet et særligt program til vores sommergæster. Vi har skattejagt til børnene, vores omvisere introducerer hver dag til museets udstillinger og som noget helt nyt tilbyder vi kaffe og kolde drikke i vores gårdcafé.

Medicinsk museion er for hele familien
I sommerferien på Medicinsk Museion kan børnene komme helt tæt på genstandene. Børn og barnlige sjæle kan prøve vores skattejagt, hvor det gælder om at finde en række genstande rundt på museet ud fra et nærbillede. I receptionen får du materiale udleveret og så kan du gå på jagt efter knogler, kloakvand og kokopper. Fra 27. juni – 5. august 2022. Gratis når entréen er betalt.

Læs mere

Daglige introduktioner til museet
Hver dag giver vores dygtige guides introduktioner til museets udstillinger. Hør hvordan vores udstillinger formidler lægevidenskabens historie fra antikken til genetikken.

Se tidpunkter her

Skøn gårdcafé
Nyd en kop friskbrygget kaffe i museets gårdcafé. I sommerferien fra 23. juni til 7. august er vores stemningsfulde gårdhave omdannet til en hyggelig pop-up café – et samarbejde med Højbergs Køkken. Det kræver ikke billet til museet for at besøge caféen.

Læs mere

Share →