Skolebesøg for ungdomsuddannelserne

Kig ind i kroppen, kom tæt på levende bakterier og hør om historiens vigtigste lægevidenskabelige opdagelser og teknologiske opfindelser.

Medicinsk Museion tilbyder skolebesøg om medicinens kultur og historie. Med udgangspunkt i auditoriet, hvor fortidens kirurger har fået deres uddannelse, kommer eleverne rundt i udstillinger om sygdom og sundhed før og nu.

Book et besøg herunder. Der er åbent for bookinger frem til 30. juni 2021. Hvis du ønsker at booke et besøg herefter beder vi dig kontakte museet på tlf. 3532 3800 eller e-mail: .

DEN KLASSISKE fokuserer på kropsopfattelser og sygdomsforståelser fra antikken til genetikken, fra kropsvæsker til kemiske reaktioner.

Praktisk information

Covid-19 har ændret retningslinjerne for besøg på Medicinsk Museion. Pga. af myndighedernes anvisninger, og fordi Medicinsk Museion har til huse i en gammel bygning med mange små rum, gennemfører vi for øjeblikket ikke omvisninger med guide eller formidling i udstillingerne.Ved skolebesøg har gruppen tilknyttet en omviser, som laver introduktion og opsamling i museets auditorium.  Gruppen får adgang til museet i to timer.

Man kan besøge museet i skolegrupper af max. 15 deltagere. Der kan bookes til to grupper på samme tidspunkt. Hvis du ønsker at booke to samtidige besøg, skal du først booke det ene og derefter det andet. Ved problemer kan du kontakte museet på e-mail:  eller tlf. 35323800 (tlf.tid: man-fre kl. 10-14).

Sådan booker du et skolebesøg

Skolebesøg kan bookes her på siden i ovenstående skema. Før du kan afslutte din booking skal du oprette dig som bruger. På den måde kan du senere ændre din booking.

Sådan ændrer du din booking

Når du bestiller et skolebesøg, opretter du dig samtidig som bruger i vores billetsystem. Du får tilsendt loginoplysninger per mail. Du kan logge ind her og ændre din booking.

Priser for skolebesøg

Skolebesøg for max. 15 personer koster 500 kr. Der kan bookes to omvisninger á 15 personer tirsdag – fredag hhv. kl. 10.15 og 14.45.

Tidspunkter

10.15 – 11.15
14.45 – 15.45

Prisen inkluderer entré i to timer (hhv. 10-12 og 14-16) og en tilknyttet omviser i én time.

Fotos: Simon Skipper

Bredgade 62, 1260 København K

Postadresse:
Fredericiagade 18, 1310 København K
Telefon: 35 32 38 00 (man-fre kl. 10-14)

E-mail: museion@sund.ku.dk

Tirsdag - fredag kl. 10  16
Weekender: 12 – 16
Mandag lukket
Klik her for mere info om åbningstider og priser

Følg os