Skolebesøg for ungdomsuddannelserne

Kig ind i kroppen, kom tæt på levende bakterier og hør om historiens vigtigste lægevidenskabelige opdagelser og teknologiske opfindelser.

Medicinsk Museion tilbyder skolebesøg om medicinens kultur og historie. Med udgangspunkt i auditoriet, hvor fortidens kirurger har fået deres uddannelse, føres eleverne rundt i udstillinger om sygdom og sundhed før og nu. Book en tid herunder.

Hvis du ønsker at booke et besøg efter 1. januar 2021, beder vi dig kontakte museet på tlf. 3532 3800 eller e-mail: .

Praktisk information

Covid-19 har ændret retningslinjerne for besøg på Medicinsk Museion. Pga. af myndighedernes anvisninger, og fordi Medicinsk Museion har til huse i en gammel bygning med mange små rum, gennemfører vi for øjeblikket ikke omvisninger med guide.

Man kan besøge museet i skolegrupper af max. 15 deltagere. Der kan bookes til to grupper samtidig. Et skolebesøg begynder med en siddende introduktion til museet i vores store auditorium (hvor der er plads til 45 personer efter myndighedernes forskrifter). Gruppen har en omviser til rådighed i ca. 60 minutter. Omviseren vil aktivere eleverne, som får mulighed for at udforske udstillingerne i mindre grupper. Gruppen får adgang til museet i to timer.

Sådan booker du et skolebesøg

Skolebesøg kan bookes her på siden i ovenstående skema. Før du kan afslutte din booking skal du oprette dig som bruger. På den måde kan du senere ændre din booking.

Sådan ændrer du din booking

Når du bestiller et skolebesøg, opretter du dig samtidig som bruger i vores billetsystem. Du får tilsendt loginoplysninger per mail. Du kan logge ind her og ændre din booking.

Priser for skolebesøg

Skolebesøg for max. 15 personer koster 500 kr. Der kan bookes to omvisninger á 15 personer tirsdag – fredag hhv. kl. 10.15 og 14.45.

Tidspunkter

10.15 – 11.15
14.45 – 15.45

Prisen inkluderer entré i to timer (hhv. 10-12 og 14-16) og en tilknyttet omviser i én time.

Fotos: Simon Skipper

Bredgade 62, 1260 København K