Gruppebesøg for videregående uddannelser

Medicinsk Museion tilbyder skolebesøg om medicinens kultur og historie. Med udgangspunkt i auditoriet, hvor fortidens kirurger har fået deres uddannelse, kommer eleverne rundt i udstillinger om sygdom og sundhed før og nu. Kig ind i kroppen, kom tæt på levende bakterier og hør om historiens vigtigste lægevidenskabelige opdagelser og teknologiske opfindelser.

Book besøg herunder. Hvis du ønsker at booke et besøg efter 1. januar 2021, beder vi dig kontakte museet på tlf. 3532 3800 eller e-mail: .

DEN KLASSISKE fokuserer på kropsopfattelser og sygdomsforståelser fra antikken til genetikken, fra kropsvæsker til kemiske reaktioner.

Praktisk information

Covid-19 har ændret retningslinjerne for besøg på Medicinsk Museion. Pga. af myndighedernes anvisninger, og fordi Medicinsk Museion har til huse i en gammel bygning med mange små rum, gennemfører vi for øjeblikket ikke omvisninger med guide.

Man kan besøge museet i skolegrupper af max. 15 deltagere. Der kan bookes til to grupper samtidig. Hvis du ønsker at booke to samtidige skolebesøg bedes du kontakte museet på e-mail: eller tlf. 35323800 (tlf.tid: kl. 10-14).

Ved skolebesøg har gruppen tilknyttet en omviser, som laver introduktion og opsamling i museets auditorium. Pga. de aktuelle covid-19 retningslinjer bliver der for øjeblikket ikke formidlet i udstillingerne. Gruppen har adgang til museet i to timer.

Sådan booker du et skolebesøg

Skolebesøg kan bookes her på siden i ovenstående skema. Før du kan afslutte din booking skal du oprette dig som bruger. På den måde kan du senere ændre din booking.

Sådan ændrer du din booking

Når du bestiller et skolebesøg, opretter du dig samtidig som bruger i vores billetsystem. Du får tilsendt loginoplysninger per mail. Du kan logge ind her og ændre din booking.

Pris for skolebesøg

Skolebesøg for max. 15 personer (tirsdag – fredag) koster 500 kr. Der kan bookes to besøg á 15 personer på samme tidspunkt hhv. kl. 10.15 og 14.45.

Tidspunkter

10.15 – 11.15
14.45 – 15.45

Prisen inkluderer entré i to timer (hhv. 10-12 og 14-16) og en tilknyttet guide i én time.

Fotos: Simon Skipper

Bredgade 62, 1260 København K

Postadresse:
Fredericiagade 18, 1310 København K
Telefon: 35 32 38 00 (man-fre kl. 10-14)

Tirsdag - fredag kl. 10  16
Weekender: 12 – 16
Mandag lukket
Se alle åbningstider og priser