Besøg Medicinsk Museion

Lørdag-søndag
12.00-16.00

Priser

Medicinsk Museion har åbent, men pga. afstandskrav er der et begrænset antal billetter til salg pr. dag.
Billetter skal købes online før besøg på museet.
KØB BILLETTER HERUNDER.

Voksne 90 kr.
Stud. og pensionister 60 kr.
KU-studerende og -ansatte gratis
Børn 7-17 år 50 kr.
Børn under 7 år gratis

OBS! I skolernes sommerferie fra 27. juni til 9. august er der halv pris på entré.

Timeslots

For at imødekomme sundhedsmyndighedernes retningslinjer og undgå for mange gæster på museet samtidig under Covid-19 pandemien skal alle købe adgangsbillet online inden besøg på museet. KØB BILLETTER HERUNDER.

Timeslots hverdage:

• 10-12
  • 12-14
  • 14-16

Timeslots weekender:

• 12-14
  • 14-16

Der vil være en kort præsentation af udstillingerne i auditoriet med en omviser i hverdagene kl. 10.15, 12.15 og 14.15 og i weekender kl 12.15 og 14.15.

NB! Der sælges ikke billetter ved disken.

For regler vedr. fortrydelse og refundering, se venligst vores handelsbetingelser.

Køb billet til halv pris frem til og med 9. august

Familieaktivitet i sommerferien: Klik her for at købe billet.

OBS! Hvis du ønsker at booke entrébillet med adgang fra 10. august og frem skal du klikke her.

Museumsbutik

Museumsbutikken er åben og sælger fortsat kataloger, plakater m.v.  Betaling kun med kort og mobilepay.

Gruppe- og skolebesøg

Du kan læse mere og booke gruppe- og skolebesøg her.

Skolebesøg

Gruppebesøg

Fridage og helligdage

Museet holder åbent på følgende helligdage kl. 12-16: Skærtorsdag, Langfredag, Påskesøndag, Store Bededag, Kristi himmelfartsdag og Pinsedag.
1. maj og Grundlovsdag holdes der almindeligt åbent, hvis disse falder på en af museets åbningsdage.
Mellem jul og nytår holder vi lukket.

Børneaktiviteter i skolernes ferier

I skolernes vinter-, sommer- og efterårsferie tilbydes der børneaktiviteter. Hold øje med vores Facebook og website for mere information.

Adgangsforhold

Udstillingerne befinder sig i en række unikke historiske bygninger med mange trapper og trin, desværre uden lift eller elevator.

Det er tilladt at tage billeder uden blitz.
Mad- og drikkevarer må ikke medbringes.
Tasker – uanset størrelse – skal efterlades i aflåste skabe i garderoben.

Bredgade 62, 1260 København K

Postadresse: