”Medicinsk Museion i Bredgade – jo, det kender jeg godt, men I har ikke rigtig åbent, vel?”

Sådan har det lydt i årevis, selvom museet faktisk har haft åbningstider 4 dage om ugen siden 2007. Men NU kommer der andre boller på suppen: Fra 1. januar 2017 vil Medicinsk Museion være åbent fra tirsdag til søndag, fuldstændig som man kan forvente af et museum i det 21. århundrede.

Vi slår dørene op for den nye tidsregning tirsdag d. 3. januar kl. 10 og for at markere dette nye tiltag, der er lidt af en milepæl i Medicinsk Museions historie, inviterer vi til ÅBENT HUS. Der er gratis adgang mellem kl. 10 og 12, hvor vi oven i købet serverer en kop kaffe til de hurtigste. Museets medarbejdere vil være til stede i udstillingerne, og det vil være muligt at få et kig ned i kælderen, hvor 2017’s store udstilling ”Mind the gut” snart begynder at rejse sig. Læs mere på Facebook.

De nye åbningstider bliver som følger: Tirsdag til fredag kl. 10-16 og lørdag-søndag 12-16. Det bliver stadig muligt at få en omvisning i museets udstillinger som en del af besøget. På hverdage ligger de offentlige omvisninger kl. 13 og 14 (på engelsk) og i weekenden er der hele tre muligheder: kl. 12.30, 13.30 (på engelsk) og 14.30. Vi har benyttet lejligheden til at justere billetpriserne, som så entréprisen for voksne er 75 kr., mens børn under 16, studerende og pensionister koster 50 kr.

Er man en privat gruppe eller en skoleklasse, der ønsker en privat omvisning, kan det stadig lade sig gøre. Vi tilbyder nu skoleomvisninger til 750 kr. tirsdag-fredag formiddag – se mere her. Private grupper kan booke ture enten på faste tidspunkter til 1500 kr. eller komme ind på hvilket som helst andet tidspunkt til 2500 kr. Læs nærmere om det her.

nye-og-forbedrede-aabningstider