Leje af auditorium og receptionslokale

auditorium

Det er muligt at leje både vores auditorium og receptionslokale til arrangementer. Du kan enten vælge begge lokaler eller blot det ene alt efter arrangementstype. Auditoriet kan rumme op til 120 tilhørere. Receptionslokalet kan rumme op til 70 personer.

Udover lokaleleje skal du betale for, at Medicinsk Museions personale er til stede under hele arrangementet plus en halv time før og en halv time efter. Dette er et ufravigeligt krav fra brandmyndighederne.

Vejledende priser
Op til 30 gæster/ timen: 600 kr.
Op til 60 gæster/ timen: 900 kr.
Op til 90 gæster/ timen: 1200 kr.
Op til 120 gæster/ timen: 1500 kr.
+ 550 kr. pr. lokale/timen.

Priserne er eksklusive moms.

Det er muligt at låne auditoriet vederlagsfrit til faglige arrangementer inden for Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, Københavns Universitet.

Kontakt os og få en præcis pris på det ønskede arrangement og ønskede booking.

LÆS RETNINGSLINIER FOR LÅN AF LOKALER HER

Det velbevarede anatomiske teater ligger i det Kongelige Kirurgiske Akademi. Fra de runde bænkerækker kunne de kommende kirurger følge undervisningen i dissektion og anatomi. Samtidig er auditoriet et karakteristisk og elegant eksempel på det bedste inden for nyklassicistisk arkitektur. Det Kongelige Kirurgiske Akademi blev tegnet af arkitekten Peter Meyn og opført i 1786-87.

I dag anvendes auditoriet til undervisning, foredrag, disputats- og ph.d.-forsvar, samt koncerter og andre kulturelle aktiviteter.

Du kan se flere billeder af vores lokaler på Flickr.