DEL DIN OPLEVELSE

Besvar et par spørgsmål og indtast dine kontaktoplysninger i skemaet (det tager ca. 3 minutter), hvis du har lyst til at være med i et forskningsprojekt om besøgendes oplevelser på museer. Så kontakter vi dig om et interview og et besøg i udstillingen “Verden er i dig”. Vi kan interviewe dig på dansk eller engelsk alt efter, hvad du forestrækker.

Medicinsk Museion og Kunsthal Charlottenborg afholder udstillingen “Verden er i dig”, som undersøger, hvordan vores omgivelser påvirker vores kroppe gennem kunst, historiske objekter og vidensformidling.

Vi vil gerne invitere dig til et besøg i udstillingen og et interview om dine oplevelser. Du får gratis adgang i forbindelse med interviewet og alle deltagere får dækket deres rejseudgifter (fra overalt i Danmark og Skåne). Du modtager desuden et honorar på 500 kr. som tak for indsatsen. 

Følg dette link for at svare på et par hurtige spørgsmål, så kontakter vi dig om besøget og interview: https://www.survey-xact.dk/LinkCollector?key=GYAQY5UES51P

Besøg i udstillingen og interview tager i alt max 2 timer. 

Medicinsk Museion er en del af Institut for Folkesundhedsvidenskab på Københavns Universitet. Data fra dette skema og fra interviews vil kun blive brugt til forskning. Data anonymiseres inden publicering og opbevares og destrueres efter Københavns Universitets standarder for datasikkerhed. 

Logo CBMR og Charlottenborg Kunsthal

Adresse

Bredgade 62, 1260 København K

Postadresse:
Fredericiagade 18, 1310 København K
Telefon: 35 32 38 00

E-mail: museion@sund.ku.dk

Åbningstider

Tirsdag – fredag kl. 10  16
Weekender: 12 – 16
Mandag lukket
Læs mere

Nyhedsbrev