I november og december 2013 tilbyder de to nabomuseer i Bredgade — Designmuseum Danmark og Medicinsk Museion — en fælles søndagsbillet til 100 kr.

Vi vil gerne udnytte naboskabet og det faglige fællesskab og invitere publikum til at besøge de to museer samlet – og samtidig fortælle omverden, at Bredgade og Frederiksstaden er den anden ‘museumsø’ i København.

Fællesbilletten dækker entré til begge museer, gratis omvisninger og 10 % rabat i Designmuseets cafe Klint.

De to museer krydser faglige spor med deres fokus på æstetik. Desuden har begge museer til huse i sygdomshistoriske bygninger. Medicinsk Museions udstillingshus blev oprindeligt opført som Det Kongelige Kirurgiske Akademi i 1787, og Designmuseum Danmark ligger i Det Kongelige Frederiks Hospital, der havde patienter fra 1757 til 1910.

Fællesbilletten til 100 kr. kan købes både på Designmuseum Danmark og på Medicinsk Museion.

museion logoMedicinsk Museion, Bredgade 62, København viser udstillinger om sundhed og sygdom før og nu. På søndage er der omvisning kl. 12.30, 13.30 og 14.30. Se åbningstider her.

design logoDesignmuseum Danmark, Bredgade 68, København er et af Nordens centrale udstillingssteder for dansk og international industriel design, grafisk design og kunsthåndværk. Omvisninger finder sted kl. 14.00 på søndage. Se åbningstider her.

 

Share →