smelfie-med-lyseblå_redigeret03

300 kropsdufte på glas

Hvordan dufter en skolelærer, en hundelufter eller en tømrer? Kropsdufte er lige så forskellige som vi mennesker – ikke to er ens. Men oplevelsen af dufte er ligeså unik. Ikke to mennesker oplever duft på samme måde. 300 glas med stofprøver er indholdet af en installation om kropsdufte, som er under forberedelse til duftudstillingen metascent, som åbner d. 14. maj på Medicinsk Museion. Stofprøverne er båret af 300 forskellige mennesker, som efterfølgende har beskrevet, hvad de foretog sig, mens de bar stoffet.  Med installationen er der lagt op til en unik duftoplevelse, når besøgende i udstillingen inviteres til at lette på låget, tage et snif og lade lugtesansen få frit spil!

Din duft på museum?

Har du lyst til at bidrage til installationen og udstillingen, kan du blive en af de 300 leverandører af stofprøver til installationen. Alt, som det indebærer, er at bære et lille stykke stof på kroppen i 1-7 dage. Dit bidrag vil herefter blive anonymiseret, ‘hældt på glas’ og kunne opleves i den færdige ud-stilling fra d. 14. maj til d. 31. august. Kontakt Kathrine Baastrup, hvis du har lyst til at deltage:

Tagged with →  
Share →