I sommerferien vil der på Medicinsk Museion være børneaktiviteter og omvisninger i børnehøjde. Vi udbyder to forskellige børneaktiviteter, der vil skifte ugeligt – så der er rig mulighed for at besøge os flere gange i løbet af ferien. Pladserne på begge aktiviteter tildeles efter først-til-mølle princippet. Begge aktiviteter er inkluderet i entrebilletten. Når indgangen er betalt, er der fri adgang til museets øvrige udstillinger.

 

Børneomvisning i Det indsamlede menneske

Nysgerrige børn kan blive klogere på, hvordan sygdomme ser ud inde i kroppen, når vi går helt tæt på udstillingens ægte kropsdele – eksempelvis kranier, hjerter, tandceller og blod. Under omvisningen indsamler børnene løbende ”genstande” til deres egen mini-samling af mennesket.
Omvisningerne er målrettet børn i alderen 7-10 år og deres voksne.

Børneomvisninger i Det Indsamlede menneske er i uge 27, 29 og 31.
Tirsdag til søndag kl. 12.15.

 

 

Aktivitet for børn i Kintsugi: gyldne krops-reparationer

Kun fantasien sætter grænser for, hvordan kroppen kan gå i stykker og repareres igen. Sammen med børnene ser vi nærmere på de mange eksempler på reparationer af kroppen, der er udstillet i udstillingen Kintsugi: gyldne krops-reparationer. Derefter er det op til børnene med fri fantasi og farveblyanter at komme på flotte, funktionelle og finurlige reparationer af kroppen.
Aktiviteten er målrettet børn i alderen 6-9 år og alle andre med fantasi og lyst til at tegne

Børneaktiviteter i Kintsugi: gyldne krops-reperationer er i uge 26, 28 og 30.
Tirsdag til søndag kl. 12.15.

 

 

 

Share →