Igen i år gentager vi vores succes med børneomvisninger i uge 7 og 8. Vi udbyder to forskellige børneaktiviteter, og for det voksne publikum er der sat ekstra offentlige omvisninger på programmet. Så drop vinterhiet for en stund, og kom glad på Medicinsk Museion.

 

Uge 7 og 8: Børneomvisning i udstillingen Det indsamlede menneske

Nysgerrige børn kan blive klogere på, hvordan sygdomme ser ud inde i kroppen, når vi går helt tæt på udstillingens ægte kropsdele – eksempelvis kranier, hjerter, tandceller og blod. Under omvisningen indsamler børnene løbende ”genstande” til deres egen mini-samling af mennesket.

 

Tirsdag til fredag kl. 10.15, og lørdag til søndag kl. 12.15

Omvisningen er målrettet børn i alderen 7-10 år. Der er et begrænset antal pladser til denne aktivitet. Pladserne tildeles efter først-til-mølle princippet og børn skal være ifølge med en voksen. Når indgangen er betalt, er der fri adgang til aktiviteten og til museets øvrige udstillinger.

 

Uge 7: Børneomvisning Gyldne krops-reparationer

Hvad gør vi, når kroppen ”går i stykker”? Mulighederne for reparere kroppen har udviklet sig over tid, og vi bliver stadig dygtigere. I omvisningen ser vi nærmere på fortidens amputationer og andre voldsomme indgreb, og vi kigger på, hvor smart kroppen er til at reparere sig selv. Udstillingsskabet Kintsugi: gyldne krops-reparationer er er fuld af kunstige tænder og glasøjne og andre opfindsomme reparationer og forbedringer af kroppen, og sammen prøver vi at finde på smarte kropsreparationer, som måske kan blive virkelige i fremtiden.

 

Tirsdag til fredag kl. 12.15.

Børneomvisningen er målrettet børn i alderen 6-9 år, men alle andre er selvfølgelig også velkomne. Der er et begrænset antal pladser til omvisningen. Pladserne tildeles efter først-til-mølle princippet. Når indgangen er betalt, er der fri adgang til omvisningen og til museets øvrige udstillinger.

 

Uge 7 og 8: Offentlige omvisninger

To gange om dagen vil der i vinterferien være offentlige omvisninger, hvor vores kyndige omvisere giver en underholdende og lærerig rundtur på museet. Omvisningerne varer ca. 50 minutter. Der er maksimalt plads til 30 på hver omvisning, og der kan ikke forudbestilles plads, så mød venligst op i god tid.

 

Tirsdag til fredag kl. 11.00, 13.00 og 14.00 (på engelsk). Lørdag til søndag kl. 12.30, 13.30 (på engelsk) og 14.30.

Der er et begrænset antal pladser til omvisningerne. Pladserne tildeles efter først-til-mølle princippet. Når indgangen er betalt, er der fri adgang til omvisningerne og til museets øvrige udstillinger.

Share →