Vi har åbent tirsdag til søndag i uge 13 – skolernes påskeferie. Vi udbyder to forskellige børneaktiviteter, og for det voksne publikum er der offentlige omvisninger på programmet. Glædelig påske!

 

 

Børneomvisning: Det indsamlede menneske

Nysgerrige børn kan blive klogere på, hvordan sygdomme ser ud inde i kroppen, når vi går helt tæt på kranier, hjerter, tandceller og blod. Under omvisningen indsamler børnene løbende ”genstande” til deres egen mini-samling af mennesket.

Onsdag den 28. marts kl. 12.15
Fredag den 30. marts kl. 12.15
Søndag den 1. april kl. 12.15 

Omvisningen er målrettet børn i alderen 7-10 år, og børn skal være ifølge af en voksen.

 

 

 

Børneomvisning: Gyldne krops-reparationer

Hvad gør vi, når kroppen ”går i stykker”? Mulighederne for at reparere kroppen har udviklet sig over de sidste 200 år og vi bliver stadig  dygtigere. I omvisningen ser vi nærmere på fortidens indgreb, og vi kigger på udstillingsskabet Kintsugi: gyldne krops-reparationer, der er fuld af kunstige tænder, proteser og glasøjne samt andre opfindsomme forbedringer af kroppen. Efter omvisningen laver børnene selv en person med smarte reparationer.

Tirsdag den 27. marts kl. 12.15
Torsdag den 29. marts kl. 12.15
Lørdag den 31. marts kl. 12.15.

Omvisningen er målrettet børn i alderen 6-9 år, og børn skal være ifølge af en voksen.

 

 

Offentlige omvisninger 

I påskeferien vil der være offentlige omvisninger på dansk og engelsk hver dag. Vores kyndige omvisere giver en underholdende og lærerig rundtur på museet. Omvisningerne varer ca. 60 minutter. Der er maksimalt plads til 30 på hver omvisning, og der kan ikke forudbestilles plads, så mød venligst op i god tid.

 

Tirsdag og onsdag er der omvisning på dansk kl. 13.00 og på engelsk kl. 14.00

Skærtorsdag den 29. marts, Langfredag den 30. marts, lørdag den 31. marts og Påskedag den 1. april er der omvisning kl. 12.30 på dansk, kl. 13.30 på engelsk og kl. 14.30 på dansk.

Bemærk! Medicinsk Museion har ændrede åbningstider i påsken: Fra Skærtorsdag, lørdag den 29. marts, til Påskedag, søndag den 1. april, åbent fra kl. 12.00 til kl. 16.00.

 

OBS.: Der er et begrænset antal pladser til børneaktiviteterne og til de offentlige omvisninger. Pladserne tildeles efter først-til-mølle princippet. Når indgangen er betalt, er der fri adgang til aktiviteten og til museets øvrige udstillinger.

 

Share →