I efterårsferien kan nysgerrige børn lære mere om de vildeste ni måneder i et menneskes liv. Følg et fosters udvikling fra celle til nyfødt baby – hvornår begynder hjertet at slå? Og kan et foster egentlig høre noget inde bag mors navle? Tag børnene i hånden og udforsk tilblivelsen af et menneske fra spire til spirrevip.

Et menneske begynder som en enkelt befrugtet ægcelle, der deler sig, deler sig og deler sig. I løbet af 9 måneder udvikler ægcellen sig inde i livmoderen til et foster og til sidst en baby, der er klar til at komme ud og møde verden på den anden side af maveskindet.

Workshoppen Fra spire til spirrevip følger de ni måneder i et fosters udvikling ved at se på, hvad der sker hvornår inde bag ved navlen. Når alle ni måneder er gennemgået, er babyen klar til at møde verden, og I kan gå på jagt efter de ni forskellige genstande i museets udstillinger.

Aktiviteten er egnet til børn i alderen 6-12 år og er inkluderet i billetprisen.

Kom og vær med i uge 42:
Mandag – fredag kl. 10.15 og 11.15.
Lørdag og søndag kl. 12.15

Share →