Medicinsk Museion søger en museumstekniker/betjent (25 timer om ugen), der sammen med museets samlingsleder, museumsinspektører og konservatorer skal varetage opgaver knyttet til vores samlinger.

Jobbet er alsidigt og udfordrende. Du skal arbejde med registrering, magasinering og håndtering af genstande, og de øvrige funktioner der er knyttet til museets samlinger, samt deltage i det arbejde der foregår med at anvende museumsgenstande i udstillinger. Jobbet kræver interesse og samarbejdsevner samt at du kan udføre opgaver selvstændigt efter instruktion.

Museion foretager en omfattende digitalisering af museets samlinger, der skal flyttes til nye magasiner. Dine funktioner vil omfatte de løbende samlingsrelaterede opgaver og opgaver tilknyttet samlingsprojektet.

Ansøgningsfrist: 28. marts 2019

Læs opslaget og ansøg her

Har du spørgsmål til stillingen kan du kontakte samlingsleder Ion Meyer eller administrator Mie Jørgensen . 
 

Share →