Medicinsk Museion søger 5 studentermedhjælpere (HK) til vores igangværende art-science projekt i en periode på 15 uger fra oktober 2021 til januar 2022 (med oplæring i juni og august). ”Verden er i dig” er en ambitiøs interdisciplinær udstilling, der kombinerer kunst, videnskab og historie for at udforske, hvordan vores kroppe er forbundet med verden omkring os. I dette ”udstilling-plus” koncept er den fysiske udstilling ledsaget af et omfattende program af events, samtaler, workshops, podcast og meget mere. Udstillingen skal vises på Kunsthal Charlottenborg på Kongens Nytorv, København, som dermed bliver det primære arbejdssted. 

Om stillingerne

Du skal være med til at skabe en velkommende og engagerende atmosfære for udstillingens besøgende ved at indbyde til samtale, tilskynde til refleksion og nysgerrighed og svare på spørgsmål. På et mere praktisk niveau skal du indsamle publikumsundersøgelser, bistå med dataindsamling til evaluering af udstillingen og assistere ved events.

Vi forestiller os at du:

  • Er studerende på en videregående eller mellemlang videregående uddannelse
  • Interesserer dig for og gerne har kendskab til sundhedsvidenskab og -forskning
  • Har gode engelske sprogkundskaber
  • Er service-minded, professionel og venlig.
  • Kan arbejde både hverdage, aftener og weekender i hele udstillingsperioden.

Arbejdstiden er ca. 8 timer/uge fordelt på ca. 2 vagter af 4 timer pr. uge mellem onsdag og søndag, fra 1. oktober 2021 til 30. januar 2022. Aflønnet oplæring foregår på tre træningsdage fordelt mellem juni og august. Desuden forventes værterne at deltage i de månedlige team-møder i udstillingens åbningsperiode. 

Aflønning i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og HK § 35 for aktive studerende, der dokumenterer at være indskrevet ved en højere læreanstalt eller ved en mellemlang videregående uddannelse (MVU) på en professionshøjskole eller tilsvarende institution. Timelønnen udgør (april 2020-niveau) 126,28 -128,45 kr. afhængig af din anciennitet og hvor langt du er i dit studie. 

Ansøgning

Send din ansøgning vedlagt CV og dokumentation for uddannelse elektronisk via KU´s Jobportal, tryk på linket nedenfor, senest den 7. juni 2021.

Medicinsk Museion, www.museion.ku.dk, er et museum og en forskningsenhed under Institut for Folkesundhedsvidenskab samt en del af Center for Basic Metabolic Research (CBMR), begge under Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, Københavns Universitet. Vores fagområde er studier af sundhed og sygdom, fødsel og død i et kulturelt og historisk perspektiv. Vi har fire funktioner; forskning, undervisning, samlinger og udstillinger.

Københavns Universitet ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet har ca. 7500 studerende, ca. 1500 ph.d.-studerende og beskæftiger ca. 3200 medarbejdere. Fakultetet skaber ny viden og formidling gennem sine kerneaktiviteter: forskning, undervisning, videndeling og kommunikation. Med grundforskningsområder lige fra molekylære studier til samfundsstudier bidrager fakultetet til en sund fremtid gennem sine kandidater, forskningsresultater og opfindelser til gavn for patienterne og samfundet.

Søg stillingen ved at klikke her.

Share →