Charlottenborg LIVE – Verden er i dig

17-17.45
Omvisning: Verden er i dig (med kurator Jacob Lillemose)
En af kuratorerne bag udstillingen Verden er dig, Jacob Lillemose, giver en introduktion til udstillingen og fortæller om sine favoritværker.

17-18
Lyttebiograf: Om mikrober og sundhed
Mikrober og mennesker har altid levet sammen og mikroberne er livsvigtige for vores sundhed. I denne podcast kan du møde forskere, alternative behandlere og helt almindelige mennesker, der alle sammen beskæftiger sig med mikrobernes påvirkning af vores daglige velvære. Emnerne bliver udfoldet gennem interviews, reportager og lydkunst, og du bliver guidet igennem af de to værter Cecilie Glerup og Marie Degnbol fra Medicinsk Museion. De er også til stede på dagen og introducerer og svarer på spørgsmål.

18-19
Talk: Art and Science Meet Again med Ken Arnold, direktør for Medicinsk Museion (In English)
Om fremtidige perspektiver på at forbinde kunst og videnskab i en institutionel kontekst.

19-20: (2 x performance)
Performance: (us((we(((are))them) af Dødstrompeterne
Mutantgruppen Dødstrompeterne udfører et sonisk ritual, der bearbejder, hvordan vi alle tilsyneladende er adskilte, men alligevel dybt sammenviklede via svampesporer, lydlige vibrationer og livets vilde netværkssystemer. Performancen udspringer af projektet The Living Room på Medicinsk Museion, hvor der eksperimenteres med genstandes liv fra konservering til accelereret forfald.
Dødstrompeterne består af: Claus Otto (performer), Charlotte Bodil Hermansen (kostumedesigner), Maria Brænder (instruktør/performer), Simon Skjødt Jensen (performer) og Stephen McEvoy (performer)

Performance: worm-whole (there is a clue in the first letter) af Eduardo Abrantes
Hvis verden er i dig, kan du lige så godt komme, som du er. w-w er et lyddrevet performance-foredrag for bærbare teknologier og dem, der bærer dem dagligt. Mens orme synger, fordøjer og genbruger verden, udfolder vi prikken, sammenfiltring og maskering i grupper.

Date

24 nov 2021
Expired!

Time

17:00

Location

Kunsthal Charlottenborg
Kongens Nytorv 1, 1050 København K
Category