Gratis inspirationsdag for lærere

Gratis inspirationsdag for lærere 24. maj kl. 16-17.30

Vi inviterer lærere på gymnasier og hf og i grundskolens udskoling til inspirationsdag i forbindelse med lanceringen af vores nye skoleomvisning ”Epidemier i Danmark”. Hør hvordan du kan bruge det i din undervisning!

Skoleomvisningen med tilhørende materiale tager udgangspunkt i udstillingen ”Corona bliver også historie en dag”. Gennem forløbet vil eleverne få en forståelse for, hvordan nutiden og historien spejler hinanden. Eleverne vil blive præsenteret for en række forskelligartede kilder, der fortæller om corona såvel som fortidens epidemier. Samtidig vil eleverne opleve, hvordan de selv er kilder til den nyere del af Danmarkshistorien og aktive medskabere af historien. Omvisningen er særligt relevant for fagene historie, samfundsfag og biologi.

Program for dagen

Kl. 16.00 Dørene åbner og adgang til udstillingen

Kl. 16.20 Præsentation af den nye skoleomvisning med materiale + kaffe og kage

Kl. 16.50 Mini-rundvisning i udstillingen