(Udsolgt) Knogle-croquis

Lær at tegne på Medicinsk Museion. På vores nye tegnekursus kan du møde udvalgte genstande fra museets samling på en helt særlig måde, nemlig ved at tegne dem. Kom tæt på knogler, proteser og vådpræparater, iagttag dem nøje og få deres form og særkende ned på papir.

Dette er ikke croquis i traditionel forstand, hvor vi tegner hurtige skitser, og modellen skifter stilling hvert minut. Vores modeller har stået stille i årevis og inviterer derfor til fordybelse og refleksion, derfor kalder vi det slow drawing.

Kurset løber over fire torsdage. Til hver undervisningsgang tegner vi forskellige genstande og lærer nye teknikker. Afsættet for undervisningen er klassiske tegneteknikker med inspiration fra den franske akademiske tegnetradition, der blev undervist i ved École des Beaux-Art i Paris i slutningen 1800-tallet.

Medicinsk Museion leverer materialer samt kyndig vejledning fra kompetente undervisere.

Underviserne
Christoffer Gertz Bech har studeret tegneseriekunst og illustration ved Institut St-Luc i Bruxelles samt klassisk tegne- og maleteknik ved Studio Éscalier i Paris. Han har illustreret flere bøger samt undervist i tegning ved bl.a. Kunstakademiet og FOF København.

Anne Louise Blicher Winther er uddannet i klassisk tegning ved Florence Academy of Art og har en master i Fine Arts fra The Royal Institute of Art i Stockholm. Hun har mange års erfaring med tegneundervisning fra bl.a. Thorvaldsens Museum og ARKEN.

Praktisk information:
Kurset er for alle uanset niveau fra 15 år. Der er 15 pladser på holdet.
Dato og tid: 21.4, 28.4, 5.5 og 12.5, alle dage kl. 17-19.
Pris: 650 DKK.
Sprog: Undervisningen er på dansk.

21 apr 2022 - 12 maj 2022
Expired!