Logo til event

VERDEN ER I DIG – TIDEN I KROPPEN

[Bemærk, samtalen vil være på engelsk]

Din krop er forbundet til planetens tidslige rytmer. I disse år forskes der intenst i, hvordan vores celler måler og reagere på tidens gang. Det er et forskningsfelt, der rejser store spørgsmål både om individuel sundhed og samfundsmæssige strukturer – hvordan spiller elektrisk lys, skifteholdsarbejde og ændrede spisemønstre ind i kroppens fysiske tid og i vores oplevelse af tid?

I denne talk mødes lektor i mikrobiologi Zachary Gerhart-Hines og kurator Kristin Hussy til en samtale om tiden i kroppen.

Zachary Gerhart-Hines er lektor i mikrobiologi ved Novo Nordisk Foundation Center for Basic Metabolic Research.

Kristin Hussey er historiker og forsker ved Medicinsk Museion og Novo Nordisk Foundation Center for Basic Metabolic Research.

KØB BILLET

Verden er i dig – samtaler om menneskets forbundne kroppe

Denne samtale er en del af en serie, der dykker ned i fire forskningsområder – kronobiologi, epigenetik, mikrobiomforskning og astrobiologi – for at undersøge de spørgsmål, de rejser om menneskets forbundethed til planeten, til vores omgivelser og til hinanden. Ligesom spørgsmålene, så er samtalerne også interdisciplinære – de krydser forskning, historie, filosofi og kunst. Samtalerækken er en del af projektet Verden er i dig.

Date

22 nov 2020
Expired!

Time

14:30 - 15:30

More Info

Køb billet
Category
Køb billet