Virtuel omvisning i Verden er i dig

Nåede du ikke at opleve vores anmelderroste udstilling “Verden er i dig” før kulturlivet lukkede ned i december? Kom med kurator Adam Bencard fra Medicinsk Museion på en helt særlig virtuel omvisning i udstillingen tirsdag den 11. januar fra et nedlukket Kunsthal Charlottenborg.

Udstillingsperioden på “Verden er i dig” når desværre at slutte inden de gældende covid-restriktioner bliver ophævet, og vi kan åbne igen. Derfor er vores online omvisning sidste chance for at se eller gense udstillingen.

Omvisningen vil foregå live på Kunsthal Charlottenborgs Instagram profil, og vil efterfølgende ligge tilgængelig som video på Instagram, Facebook og kunsthallens YouTube-kanal. Omvisningen starter kl. 10 med en omvisning på dansk i ca. 30 minutter, efterfulgt af en omvisning på engelsk.

Om udstillingen:
Medicinsk Museion er flyttet ind på Kunsthal Charlottenborg og præsenterer den store udstilling “Verden er i dig”. Gennem videnskab, samtidskunst og historiske objekter undersøger udstillingen, hvordan vores kroppe er forbundet med verden i og omkring os. Vi lever i den antropocæne tidsalder – menneskets tidsalder – og vi bliver hele tiden klogere på, hvordan vi på godt og ondt påvirker og forandrer verden omkring os. Men de færreste tænker over, at verden også påvirker menneskekroppen tilbage. At vores omverden er med til at forme vores kroppe og daglige eksistens. Verden er i dig er kurateret af Medicinsk Museion (en del af Institut for Folkesundhedsvidenskab og Novo Nordisk Foundation Center for Basic Metabolic Research – CBMR) på Københavns Universitet. Produceret i samarbejde med Kunsthal Charlottenborg.

11 jan 2022
Expired!