Gruppebesøg på Medicinsk Museion

 

OBS! Fra 1. september 2021 er det igen muligt at booke gruppebesøg for op til 9 personer.

 

Et gruppebesøg begynder med et kvarters siddende introduktion til museet i vores store auditorium (hvor der er plads til 45 personer efter myndighedernes forskrifter). Herefter har gruppen en guide til rådighed i ca. 45 minutter, hvor det er muligt at se museets udstillinger med punktvise introduktioner, hvor pladsforholdene tillader det.

Man kan besøge museet i grupper af max. 9 deltagere. Der kan bookes to gruppebesøg på samme tid. Der kan bookes til to grupper på samme tidspunkt. Hvis du ønsker at booke to samtidige besøg, skal du først booke det ene og derefter det andet. Ved problemer kan du kontakte museet på e-mail:  eller tlf. 35323800 (telefontid: man-fre kl. 10-14).

DEN KLASSISKE fokuserer på kropsopfattelser og sygdomsforståelser fra antikken til genetikken, fra kropsvæsker til kemiske reaktioner.

OBS: Du får rabat, hvis du kommer fra en uddannelsesinstitution. Tryk her for at booke et skolebesøg for elever eller studerende.

 

Covid-19

Covid-19 har ændret retningslinjerne for besøg på Medicinsk Museion. Pga. af myndighedernes anvisninger, og fordi Medicinsk Museion har til huse i en gammel bygning med mange små rum, gennemfører vi for øjeblikket ikke omvisninger med guide, men tilbyder i stedet en introduktion samt punktvise nedslag i udstillingerne. Max 9 pers. pr gruppe. Der kan bookes to gruppebesøg på samme tid.

 

Priser

Prisen for et gruppebesøg er 1.500 kr. Prisen inkluderer adgang til museet i to timer (hhv. kl. 10-12 og kl. 14-16) og en tilknyttet guide i én time. Du booker dit gruppebesøg herover.

 

Tidspunkter

Tirsdag til fredag med start kl. 10.15 og 14.45.

 

Sådan booker du

Du booker et gruppebesøg i ovenstående skema. Før du kan afslutte din booking, skal du oprette dig som bruger. På den måde kan du senere ændre din booking.

 

Sådan ændrer du din booking

Når du bestiller et gruppebesøg, opretter du dig samtidig som bruger i vores billetsystem. Du får tilsendt loginoplysninger per mail. Du skal klikke her for at logge ind og ændre din booking – klik her for at få yderligere hjælp.

Adresse

Bredgade 62, 1260 København K

Postadresse:
Fredericiagade 18, 1310 København K
Telefon: 35 32 38 00 (man-fre kl. 10-14)

E-mail: museion@sund.ku.dk

Åbningstider

Tirsdag - fredag kl. 10  16
Weekender: 12 – 16
Mandag lukket
Klik her for mere info om åbningstider og priser

Følg os

Nyhedsbrev