Gruppebesøg på Medicinsk Museion

Covid-19 har ændret retningslinjerne for besøg på Medicinsk Museion. Pga. af myndighedernes anvisninger, og fordi Medicinsk Museion har til huse i en gammel bygning med mange små rum, gennemfører vi for øjeblikket ikke omvisninger med guide.

Man kan besøge museet i grupper af max. 15 deltagere. Der kan bookes to gruppebesøg på samme tid. Et gruppebesøg begynder med en siddende introduktion til museet i vores store auditorium (hvor der er plads til 50 personer efter myndighedernes forskrifter). Herefter har gruppen en guide til rådighed i ca. 60 minutter, og det er muligt at se museets udstillinger med punktvise introduktioner, hvor pladsforholdene tillader det.

Book et gruppebesøg herunder.

OBS: Du får rabat, hvis du kommer fra en uddannelsesinstitution. Tryk her for at booke en skoleomvisning for elever eller studerende.

 

Priser

Prisen for et gruppebesøg er 1.000 kr. Prisen inkluderer adgang til museet i to timer (hhv. kl. 10-12 og kl. 14-16) og en tilknyttet guide i én time. Du booker din omvisning herover.

 

Tidspunkter

Tirsdag til fredag med start kl. 10.15 og 14.45.

 

Sådan booker du

Du booker et gruppebesøg i ovenstående skema. Før du kan afslutte din booking, skal du oprette dig som bruger. På den måde kan du senere ændre din booking.

 

Sådan ændrer du din booking

Når du bestiller et gruppebesøg, opretter du dig samtidig som bruger i vores billetsystem. Du får tilsendt loginoplysninger per mail. Du kan logge ind her og ændre din booking.

 


Foto: Simon Skipper

Adresse

Bredgade 62, 1260 København K

Postadresse:
Fredericiagade 18, 1310 København K
Telefon: 35 32 38 00

E-mail: museion@sund.ku.dk

Åbningstider

Tirsdag - fredag kl. 10  16
Weekender: 12 – 16
Mandag lukket
Læs mere

Nyhedsbrev