Gruppebesøg på Medicinsk Museion

 

Det er desværre ikke muligt at booke gruppebesøg frem til 24. november 2020. Det er fortsat muligt at booke skolebesøg og besøge museet på egen hånd – køb din billet her.

 

Covid-19 har ændret retningslinjerne for besøg på Medicinsk Museion. Pga. af myndighedernes anvisninger, og fordi Medicinsk Museion har til huse i en gammel bygning med mange små rum, gennemfører vi for øjeblikket ikke omvisninger med guide.

Man kan besøge museet i grupper af max. 15 deltagere. Der kan bookes to gruppebesøg på samme tid. Hvis du ønsker at booke to samtidige besøg bedes du kontakte museet på e-mail: eller tlf. 35323800 (tlf.tid: kl. 10-14).

Et gruppebesøg begynder med en siddende introduktion til museet i vores store auditorium (hvor der er plads til 45 personer efter myndighedernes forskrifter). Herefter har gruppen en guide til rådighed i ca. 60 minutter, og det er muligt at se museets udstillinger med punktvise introduktioner, hvor pladsforholdene tillader det.

Book et gruppebesøg herunder.

DEN KLASSISKE fokuserer på kropsopfattelser og sygdomsforståelser fra antikken til genetikken, fra kropsvæsker til kemiske reaktioner.

OBS: Du får rabat, hvis du kommer fra en uddannelsesinstitution. Tryk her for at booke et skolebesøg for elever eller studerende.

 

Priser

Prisen for et gruppebesøg er 1.000 kr. Prisen inkluderer adgang til museet i to timer (hhv. kl. 10-12 og kl. 14-16) og en tilknyttet guide i én time. Du booker dit gruppebesøg herover.

 

Tidspunkter

Tirsdag til fredag med start kl. 10.15 og 14.45.

 

Sådan booker du

Du booker et gruppebesøg i ovenstående skema. Før du kan afslutte din booking, skal du oprette dig som bruger. På den måde kan du senere ændre din booking.

 

Sådan ændrer du din booking

Når du bestiller et gruppebesøg, opretter du dig samtidig som bruger i vores billetsystem. Du får tilsendt loginoplysninger per mail. Du kan logge ind her og ændre din booking.

 


Foto: Simon Skipper

Åbningstider

Tirsdag - fredag kl. 10  16
Weekender: 12 – 16
Mandag lukket
Se alle åbningstider og priser

Nyhedsbrev