Gruppeomvisning på Medicinsk Museion

 

En gruppeomvisning er for dig, der vil arrangere en guidet tur for din arbejdsplads, familie, venner eller fx en kulturklub. En gruppeomvisning tager 45 minutter og kan gennemføres på dansk eller engelsk med max. 25 personer. Det er muligt at booke to omvisninger på samme tidspunkt, med hver sin omviser, hvis gruppen er på mere end 25 personer.

NB: Frem til 1. marts er der ikke omvisninger i udstillingen Mind the Gut. 

Priser

Prisen for en gruppeomvisning er 1.500 kr. Prisen inkluderer entré og omvisning.

Det er også muligt at booke en omvisning uden for museets åbningstid fra 1. december 2021. Omvisningen varer en time og koster 3.000 kr.

OBS: Du får rabat, hvis du kommer fra en uddannelsesinstitution. Tryk her for at booke et skolebesøg for elever eller studerende.

Tidspunkter

Tirsdag til fredag med start kl. 10.15, 11.30 og 14.45. Omvisningen varer 45 min.

Omvisning uden for museets åbningstid varer en time og er med start kl. 16.30 eller kl. 18.00.

Om omvisningerne

DEN KLASSISKE omvisning fokuserer på kropsopfattelser og sygdomsforståelser fra antikken til genetikken, fra kropsvæsker til kemiske reaktioner. På denne omvisning får du en tur på hele museet.

DET INDSAMLEDE MENNESKE kommer tæt på skeletter, organer, celler og DNA. Hør hvordan kroppen fra oplysningstiden til i dag er blevet brugt som lægevidenskabens råmateriale.
Læs mere om Det Indsamlede Menneske

MIND THE GUT viser forunderlige forbindelser mellem menneskets sind og krop. Gennem videnskab, kunst og historie udforskes hjerne, mavefornemmelser, identitet, tarme og bakterier.
Læs mere om Mind the Gut

Sådan booker du

Du booker en omvisning i ovenstående skema. Før du kan afslutte din booking, skal du oprette dig som bruger. På den måde kan du senere ændre din booking.

Sådan ændrer du din booking

Når du bestiller et gruppebesøg, opretter du dig samtidig som bruger i vores billetsystem. Du får tilsendt loginoplysninger per mail. Du skal klikke her for at logge ind og ændre din booking – klik her for at få yderligere hjælp.

Adresse

Bredgade 62, 1260 København K

Postadresse:
Fredericiagade 18, 1310 København K
Telefon: 35 32 38 00 (man-fre kl. 10-14)

E-mail: museion@sund.ku.dk

Åbningstider

Tirsdag - fredag kl. 10  16
Weekender: 12 – 16
Mandag lukket
Klik her for mere info om åbningstider og priser

Følg os

Nyhedsbrev