Ane Pilegaard Sørensen – Udstillingsassistent

Mit arbejde på Medicinsk Museion
Jeg er en del af museets udstillingsproducerende personale og beskæftiger mig primært med udviklingen af udstillingskoncepter og udstillingsdesign. I samarbejde med museumsinspektør Bente Vinge Pedersen, arbejder jeg netop nu med at udvikle og formgive museets kommende udstilling, der vil fokusere på operationen Gastro Bypass, samt udfolde kirurgien i et bredere perspektiv.

Min baggrund
Jeg er uddannet ved Kunstakademiets Designskole, hvor jeg har specialiseret mig inden for udstillingsdesign. Jeg har desuden en bachelor i Litteraturvidenskab bag mig.

Tidligere har jeg fortrinsvis arbejdet med kunstudstillinger. På Statens Museum for Kunst har jeg bl.a. været involveret i udstillingsproduktionen omkring museets nye præsentation af de permanente samlinger (2010-2011). Det er imidlertid ikke blot de rent praktiske apekter ved udstillingsproduktion der interesserer mig. Også mere teoretiske problematikker i relation til udstillingsmediet har fanget min opmærksomhed. Bl.a. har jeg arbejdet som forskningsassistent ved Kunstakademiets Designskole, hvor jeg har beskæftiget mig med udstillingsmediets rumlige aspekter og med udviklingen af rumlige formidlingsstrategier inden for udstillingsdesign.

[flickr id=”6398764787″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”medium_640″ group=”” align=”none”]
Kontaktinformation
Telefon: +45 50 56 39 30

E-mail:

Mine indlæg på dette site