Camilla Undén – Koordinator Vikar

Mit arbejde på Medicinsk Museion:

Jeg arbejder i øjeblikket som vikar på Medicinsk Museion, hvor jeg primært har til opgave at koordinere og booke omvisninger samt besvare de spørgsmål , der måtte komme i løbet af en dag på museets telefon.  Jeg har dermed en bred kontakt til publikum såvel som til de studenteromvisere, der arbejder herinde, og ingen dage ligner hinanden, da der er rift om at besøge det gamle hus.

Min baggrund:

Jeg har en cand. Mag i europæisk etnologi, og blev oprindeligt ansat på Medicinsk Museion til et projekt i 2010, i forbindelse med at der skulle udfærdiges en mindre udstilling: 6 ting og sager. Det var en spændende proces men ikke første gang, jeg har været med til at lave udstillinger på museer. Jeg har desuden arbejdet på diverse analysebureauer, hvor jeg blandt andet har lavet spørgeguides og Interviews om vidt forskellige emner som folks forbrugsvaner og samspillet mellem teknologi og mennesker.

Udover at have læst etnologi har jeg forinden taget et semester på spanskstudiet på KU og har desuden læst et år på dyrlægestudiet på KVL. Med andre ord peger mine interesser i lidt forskellige retninger.

Jeg kan til daglig træffes på Medicinsk Museion ml. kl. 10-14.00 på telefonnr.: 24482685.

 

 

 

[flickr id=”6069366938″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”medium” group=”” align=”none”]
Kontaktinformation
Telefon: +45 24482685
Skype: Skype Me™!
E-mail:

Mine indlæg på dette site