LIVET PÅ SPIL

Logoer_Livet på spil

Livet på Spil

Livet på spil er et formidlingseksperiment med en ambition om at beskæftige sig med hele aldringsprocessen på én gang. Det er et forsøg på at lave forskningsformidling, der er både oplysende og underholdende. Spillet er baseret på forskningsresultater og faglig viden om aldringsprocesser, og det er skabt med hjælp fra forskere fra Center for Sund Aldring og fagfolk fra patient- og interesseorganisationer.

Spillet illustrerer, hvordan krop og livsvilkår ændrer sig gennem livet. Nogle gange rammes vi af skavanker eller pludselig sygdom, der sætter fart i aldringsprocessen. Andre gange bevarer vi et raskt og stærkt legeme langt ind i alderdommen.

Spillet er en leg med aldringens mange elementer. Virkeligheden er altid mere kompleks, men legen her giver et indblik i, hvordan sygdomme, livsstilsvalg og tilfældigheder har indflydelse på kroppens aldring.

Læs pressemeldelelsen ved at klikke her.

 

LivetPaaSpil1_360
LivetPaaSpil2_360
LivetPaaSpil3_360
LivetPaaSpil4_360

BLOG

Design af Livet på Spil, del II

Design af Livet på Spil, del II

I mit tidligere indlæg gennemgik jeg kort de rammer, Livet på spil skal fungere indenfor. Jeg vil denne gang reflektere over, hvilken betydning for spillets drivende elementer, disse rammer har haft. Jeg vil også forsøge at give et indblik i de tanker, der i sidste...

Design af Livet på Spil

Design af Livet på Spil

”Livet på spil” udsprang af ønsket om et element i museets kommende ”Rum til aldring,” der skulle favne alle aspekter af aldring og Center for Sund Aldrings (CESA) forskning. For ikke at kede folk ihjel med planche op og planche ned om de uendelige aspekter af...

Adresse

Bredgade 62, 1260 København K

Postadresse:
Fredericiagade 18, 1310 København K
Telefon: 35 32 38 00 (man-fre kl. 10-14)

E-mail: museion@sund.ku.dk

Åbningstider

Tirsdag - fredag kl. 10  16
Weekender: 12 – 16
Mandag lukket
Klik her for mere info om åbningstider og priser

Følg os

Nyhedsbrev