Gruppeomvisning på Medicinsk Museion

En gruppeomvisning er for dig, som vil arrangere en guidet tur for din arbejdsplads, familie, venner eller fx en kulturklub. En gruppeomvisning tager 60 minutter og kan gennemføres på dansk eller engelsk med max. 30 personer..

OBS: Du får rabat, hvis du kommer fra en uddannelsesinstitution. Tryk her for at booke en skoleomvisning for elever eller studerende.

Priser
Prisen for en gruppeomvisning er 1.500 kr. Prisen inkluderer entré og omvisning – du booker din omvisning i nedenstående skema.

Tidspunkter 
Tirsdag til fredag med start kl. 10.15, 11.30, 13.15 og 14.45. I weekenden med start kl. 12.15 og 13.45.


Tre forskellige omvisninger

KLASSIKEREN fokuserer på kropsopfattelser og sygdomsforståelser fra antikken til genetikken, fra kropsvæsker til kemiske reaktioner. På denne omvisning får du en tur på hele museet.

MIND THE GUT viser forunderlige forbindelser mellem menneskets sind og krop. Gennem videnskab, kunst og historie udforskes hjerne, mavefornemmelser, identitet, tarme og bakterier.
Læs mere om udstillingen Mind the Gut

DET INDSAMLEDE MENNESKE kommer tæt på skeletter, organer, celler og DNA. Hør hvordan kroppen fra oplysningstiden til i dag er blevet brugt som lægevidenskabens råmateriale.
Læs mere om udstillingen Det Indsamlede Menneske

Sådan booker du
Du booker en omvisning i ovenstående skema. Før du kan afslutte din booking, skal du oprette dig som bruger. På den måde kan du senere ændre din booking.

Sådan ændrer du din booking
Når du bestiller en omvisning, opretter du dig samtidig som bruger i vores billetsystem. Du får tilsendt loginoplysninger per mail. Du kan logge ind her og ændre din booking.

Uden for åbningstid
Det er også muligt at købe en omvisning uden for museets åbningstid. Det koster 3.000 kr. Du kan booke en omvisning uden for åbningstiden ved at skrive til os på eller ringe på 3532 3800 (Telefontid mandag-fredag kl. 10-14).

Foto: Simon Skipper

Adresse

Bredgade 62, 1260 København K

Postadresse:
Fredericiagade 18, 1310 København K
Telefon: 35 32 38 00

E-mail: museion@sund.ku.dk

Åbningstider

Tirsdag - fredag kl. 10  16
Weekender: 12 – 16
Mandag lukket
Læs mere

Nyhedsbrev