UDSTILLING

30. september 2021 – 16. januar 2022

Verden er i dig har omdrejningspunkt i en stor udstilling på Kunsthal Charlottenborg, der åbner 30. september 2021. Udstillingen er en blanding af kunst, videnskab og historie.

Udstillingen vil dog ikke blot indeholde videnskabeligt materiale, men vil også indeholde kunstværker og kulturelle artefakter få at give disciplinerne og de tematikker de berører ekstra perspektiv hinsides laboratoriet.

Medicinsk Museion har gennem de sidste ti år arbejdet fokuseret i feltet mellem kunst, videnskab og historie, blandt andet i det prisvindende forsknings- og udstillingsprojekt Mind the Gut (vinder af Bikubenfondens pris Vision 2015 og UMAC Award 2019). Med Verden er i dig ser vi frem til at videreudvikle på denne tilgang, og vise den frem på en af de største kunstscener i Danmark.

Udstillingen er tænkt som et levende rum. Vi bygger et auditorium ind i selve udstillingen, hvor vi kan afholde offentlige foredrag, debat og performances. Tanken er, at publikum en tilfældig tirsdag måske ville kunne se en forsker, der fortæller om kronobiologi, en historiker, der taler om søvnproblemer i 1800-tallet, eller en kunstner, der fortæller om sit konceptuelle eller praktiske arbejde i krydsfeltet mellem kunst og videnskab.

Logo CBMR og Charlottenborg Kunsthal

Adresse

Bredgade 62, 1260 København K

Postadresse:
Fredericiagade 18, 1310 København K
Telefon: 35 32 38 00 (man-fre kl. 10-14)

E-mail: museion@sund.ku.dk

Åbningstider

Tirsdag - fredag kl. 10  16
Weekender: 12 – 16
Mandag lukket
Klik her for mere info om åbningstider og priser

Følg os

Nyhedsbrev