Appendix er sat i verden for at bidrage til nye perspektiver på tidens vigtigste udfordringer indenfor medicin.

Vi nedbryder faglige siloer og faciliterer nysgerrige samtaler på tværs.

UTRADITIONELLE RAMMER
Med Appendix ønsker vi at skabe et helt særligt rum for udveksling af viden og tanker. Ved at sætte museets rum og genstande i spil på nye måder, skaber vi nye møder mellem menneskers erfaring og museets viden og samlinger. Mellem nysgerrige blikke og forunderlige genstande. Vi åbner derfor dørene til en hybrid: Lige dele nytænkende museum, levende læringsrum og fagligt stimulerende mødested. Appendix er et sted, hvor nye tanker opstår.

INVOLVERENDE OPLEVELSER
Hjertet af Appendix er en række sammenkomster, der forener refleksion og konkret handling. Vi vil skabe involverende oplevelser, nytænkende læringsforløb og tankevækkende arrangementer for alle.

Vi faciliterer samtaler, der ellers ikke ville have fundet sted, vi udforsker mødet med genstande ingen ellers havde adgang til og skaber oplevelser, der skubber til vores forståelse af verden.

Appendix inviterer forskere, kunstnere, patienter, studerende, erhvervsfolk og alle andre interesserede indenfor til inspirerende snakke og involverende aktiviteter. Sammen udfordrer og udforsker vi menneskers sygdom og sundhed — og alt det ind imellem.

Fotos: Christian Falck Wolff

Events i Appendix

Skriv din krop

Arrangementerne Skriv din krop går tæt på kroppen gennem litteraturen. Med oplæsninger, talks, museumsgenstande og skriveøvelser åbner vi et særligt rum, der indbyder arrangementets deltagere til refleksion over livet med kroppen.

Tegnekursus på Medicinsk Museion - knogle-croquis

Knogle-croquis

Vores eftertragtede tegnekursus Knogle-croquis er tilbage! Du vil lære klassiske tegneteknikker, hvor vi lader os inspirere af den franske akademiske tegnetradition.

Åben samling

Kom helt tæt på medicinhistorien. Udstyret med handsker får du mulighed for at dykke ned i museets skatkammer og røre ved genstandene.

Håb eller hype

Denne aften vil tre fagfolk give deres perspektiv på håb og hype i biomedicinsk forskning og behandling. Arrangementet er på engelsk.