Gruppebesøg

En gruppeomvisning er for dig, der vil arrangere en guidet tur for din arbejdsplads, familie, venner eller fx en kulturklub. Omvisningen kan gennemføres på dansk eller engelsk.

Auditorium, Medicinsk Museion

Læs om omvisninger

På Medicinsk Museion kan du komme på omvisninger om medicinens kultur og historie. Vi starter altid i auditoriet, hvor fortidens kirurger har fået deres uddannelse. Derefter kommer I rundt i udstillinger om sygdom og sundhed før og nu. I får mulighed for at kigge ind i kroppen, komme tæt på levende bakterier og høre om historiens vigtigste lægevidenskabelige opdagelser og teknologiske opfindelser.

  • Den klassiske omvisning fokuserer på kropsopfattelser og sygdomsforståelser fra antikken til genetikken, fra kropsvæsker til kemiske reaktioner. På denne omvisning kommer du rundt på hele museet.
  • Mind the Gut viser forunderlige forbindelser mellem menneskets sind og krop. Gennem videnskab, kunst og historie udforskes hjerne, mavefornemmelser, identitet, tarme og bakterier. Læs mere om udstillingen Mind the Gut
  • Det indsamlede menneske kommer tæt på skeletter, organer, celler og DNA. Hør hvordan kroppen fra oplysningstiden til i dag er blevet brugt som lægevidenskabens råmateriale. Læs mere om udstillingen Det indsamlede menneske
  • Epidemier i Danmark Med udgangspunkt i udstillingen Corona bliver også historie en dag giver denne skoleomvisning indblik i corona-pandemien spejlet i historiske epidemier. Læs mere om omvisningen her

Book her

Antal, pris og tidspunkter

Antal
Omvisningen er for max. 25 personer. Hvis I er flere end 25 personer, kan I købe to omvisninger på samme tidspunkt, med hver sin omviser.

Priser
Prisen for en gruppeomvisning er 1.500 kr. i museets åbningstid. Prisen inkluderer entré og omvisning.
Det er også muligt at booke en omvisning uden for museets åbningstid. Denne omvisning varer en time og koster 3.000 kr.
Du får rabat, hvis du kommer fra en uddannelsesinstitution – så skal du i stedet booke en skoleomvisning.

Tidspunkter
Tirsdag til fredag med start kl. 10.15, 11.30 og 14.45. Omvisningen varer 45 min.
Omvisning uden for museets åbningstid varer en time og er med start kl. 16.30 eller kl. 18.00.

Sådan gør du

Omvisninger kan bookes her på siden i ovenstående skema. Før du kan afslutte din booking skal du oprette dig som bruger. På den måde kan du senere ændre din booking.

Ændre
booking

Når du booker et gruppebesøg, opretter du dig samtidig som bruger i vores bookingsystem. Du får tilsendt loginoplysninger per mail efter du har oprettet dig. I ovenstående skema kan du trykke på knappen “Se / Slet eksisterende bookninger”. Så kan du logge ind og ændre din booking.

Læs også vores guide til afbestilling her

Har du tekniske vanskeligheder så ring og sig hej på 35 32 38 00 (man-fre kl. 10-14) eller skriv til os museion@sund.ku.dk. Vores bookingsystem er ikke altid det nemmeste, at finde rundt i.