Leje af auditorium og receptionslokale

auditorium

 

OBS! Det er for tiden ikke muligt at leje lokaler hos Medicinsk Museion.

Det er muligt at leje både vores auditorium og receptionslokale til arrangementer. Du kan enten vælge begge lokaler eller blot det ene alt efter arrangementstype. Auditoriet kan rumme op til 120 tilhørere. Receptionslokalet kan rumme op til 70 personer.

Udover lokaleleje skal du betale for, at Medicinsk Museions personale er til stede under hele arrangementet plus en halv time før og en halv time efter. Dette er et ufravigeligt krav fra brandmyndighederne.

Priser
Priser for leje af lokaler kommer snart. 

Kontakt os og få en præcis pris på det ønskede arrangement og ønskede booking.

Det er muligt at låne auditoriet vederlagsfrit til faglige arrangementer inden for Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, Københavns Universitet.

LÆS RETNINGSLINIER FOR LÅN AF LOKALER HER

Det velbevarede anatomiske teater ligger i det Kongelige Kirurgiske Akademi. Fra de runde bænkerækker kunne de kommende kirurger følge undervisningen i dissektion og anatomi. Samtidig er auditoriet et karakteristisk og elegant eksempel på det bedste inden for nyklassicistisk arkitektur. Det Kongelige Kirurgiske Akademi blev tegnet af arkitekten Peter Meyn og opført i 1786-87.

I dag anvendes auditoriet til undervisning, foredrag, disputats- og ph.d.-forsvar, samt koncerter og andre kulturelle aktiviteter.

Du kan se flere billeder af vores lokaler på Flickr.

Adresse

Bredgade 62, 1260 København K

Postadresse:
Fredericiagade 18, 1310 København K
Telefon: 35 32 38 00 (man-fre kl. 10-14)

E-mail: museion@sund.ku.dk

Åbningstider

Tirsdag - fredag kl. 10  16
Weekender: 12 – 16
Mandag lukket
Klik her for mere info om åbningstider og priser

Følg os

Nyhedsbrev