Uden emne

100 lysår: Sidste chance

Onsdag d. 13. maj er det sidste chance, hvis man endnu ikke har set Liv Carlé Mortensens fotoudstilling 100 Lysår – 15 billeder af 100-årige. Udstillingen blev skabt til Medicinsk Museions særudstilling Oldetopia fra 2007 og har prydet vores receptionslokale siden. Portrætserien af de 15 meget gamle mennesker har været en fornøjelse at vise. Fotografen […]

100-lys-014100-lys-018100-lys-031
Onsdag d. 13. maj er det sidste chance, hvis man endnu ikke har set Liv Carlé Mortensens fotoudstilling 100 Lysår – 15 billeder af 100-årige. Udstillingen blev skabt til Medicinsk Museions særudstilling Oldetopia fra 2007 og har prydet vores receptionslokale siden. Portrætserien af de 15 meget gamle mennesker har været en fornøjelse at vise. Fotografen Liv har virkelig formået at fange både det gamle menneske og hele deres livhistorie i de farverige collageagtige billeder.
Men nu er det tid at få noget nyt op på væggene. Den 25. maj åbner en ny lille udstilling Blikfang og blærebilleder – forskning i posterformat, som historikeren Rikke Vindberg er i gang med at lave for os. Hun har lovet at skrive lidt om den en af de kommende dage.
Lige nu er skal der bare lyde en opfordring om at skynde jer ind og se 100 lysår, inden det er for sent. P.S. Fotoserien er i øvrigt trykt i Oldetopias katalog, der endnu kan købes på Medicinsk Museion. Desuden vil billederne indgå i vores samling og vil helt sikkert dukke op i fremtidige udstillingsprojekter.