Uden emne

Bag om “Del og hel. Brudstykker fra biomedicinens tid”

Et af de helt store projekter her på Museion er vores kommende særudstilling “Del og hel: brudstykker fra biomedicinens tid”. Udstillingen er godt undervejs og i denne uge har vi allerede fået installeret den første del. Jeg må selvfølgelig ikke fortælle for meget, men jeg tænkte, at jeg lige ville give et lille glimt bag kulisserne. […]

Et af de helt store projekter her på Museion er vores kommende særudstilling “Del og hel: brudstykker fra biomedicinens tid”. Udstillingen er godt undervejs og i denne uge har vi allerede fået installeret den første del. Jeg må selvfølgelig ikke fortælle for meget, men jeg tænkte, at jeg lige ville give et lille glimt bag kulisserne. Selvom jeg ikke kan sige, hvad vi har fået installeret, kan jeg afsløre, at vi fik god hjælp fra to fantastisk gode håndværkere, Anders og Jack, som har arbejdet hårdt på at få projektet til at lykkes.

Billederne her er taget fra gården bag Museion og som man kan se, er installationen en af de større.  Anders og Jack er godt i gang.

Hvad der gemmer sig bag de blå ruder må jeg ikke afsløre, men jeg vil gerne garantere, at det bliver en museums oplevelse ud over det sædvanlige.

 

Arbejdet skrider fremad og når “Design for Science” lukker ned den 12 april, står vi klar til at sætte “Del og hel. Brudstykker fra biomedicinens tid”, op. Den proces glæder jeg mig super meget til. En ting er at have udstillingen oppe i hovedet, på skemaer og post-it’s, noget helt andet er, at se den udfolde sig fysisk.

Nu har vi taget et skridt frem mod den færdig udstilling, og det er en fantastisk fornemmelse. Mon ikke der kommer mange flere gode oplevelser i fremtiden?