Uden emne

Billedkavalkade fra åbningen af The Chemistry of Life – ny udstilling på Panum Instituttet

Hermed en lille billedkavalkade fra åbningsfesten for udstillingen “The Chemistry of Life”. Inden udstillingen blev afsløret var den pakket forsvarligt ind i metervis af brun afdækningspapir. Kun David Goodsell’s “Insulin Action”, der pryder vinduespartiet, var ikke dækket, men fik lov at være en lille smagsprøve. Inden papireret blev revet af montrerne, overværede en godt fyldt Dam auditorium taler […]

førHermed en lille billedkavalkade fra åbningsfesten for udstillingen “The Chemistry of Life”.
Inden udstillingen blev afsløret var den pakket forsvarligt ind i metervis af brun afdækningspapir. Kun David Goodsell’s “Insulin Action”, der pryder vinduespartiettaler, var ikke dækket, men fik lov at være en lille smagsprøve.
Inden papireret blev revet af montrerne, overværede en godt fyldt Dam auditorium taler fra henholdsvis dekan Ulla Wewer, direktør for Novo Nordisk Fonden Birgitte Nauntofte, direktør for The Novo Nordisk Center for Basic Metabolic Research museumschef for Medicinsk Museion Thomas Söderqvist. 
Efter talerne var der reception med levende lys og musik ved en lille klassisk trio. Med bobler i glassene kunne de fremmødte herefter besigtige udstillingen.
collage
x