Uden emne

Boglancering: Lone Franks nye bog præsenteres på Medicinsk Museion

Fredag den 24. september udkommer journalist og neurobiolog Lone Franks bog Mit smukke genom. Historier fra genetikkens overdrev: Hvor kommer jeg fra? Hvor meget af min psyke skyldes bittesmå genetiske variation? Hvordan kommer jeg til at dø? Og hvornår? I Mit smukke genom sætter Lone Frank sig for at finde ud af, hvor meget hendes […]

bogforsideFredag den 24. september udkommer journalist og neurobiolog Lone Franks bog Mit smukke genom. Historier fra genetikkens overdrev:

Hvor kommer jeg fra? Hvor meget af min psyke skyldes bittesmå genetiske variation? Hvordan kommer jeg til at dø? Og hvornår?
I Mit smukke genom sætter Lone Frank sig for at finde ud af, hvor meget hendes arvemasse fortæller om hende (citeret fra bogens bagside)

Bogen bliver præsenteret på Medicinsk Museion ved et offentligt debatarrangement, hvor Lone Frank vil fortælle om bogen og baggrunden for, at hun har skrevet den. Derefter vil et panel bestående af genetiker Oluf Borbye Pedersen, biolog Claus Emmeche og historiker Adam Bencard tage bogen under kærlig og kritisk behandling i en diskussion, hvor også publikum er velkomne til at deltage.
Vel mødt på Medicinsk Museion, Bredgade 62, København fredag den 24. september kl. 15. Der er gratis adgang.