Uden emne

Design4Science: SIDSTE CHANCE

På søndag d. 12. april mellem kl. 13 og 17 er det sidste chance for at se særudstillingen Design4Science på Medicinsk Museion. Allerede mandag begynder vi nedtagningen, for udstillingen skal tilbage til Sunderland i England. Jeg nåede lige at få gennemfotograferet den utrolig smukke udstilling i fredags inden påskeferien kaldte. Det er en meget fotogen udstilling, […]

På søndag d. 12. april mellem kl. 13 og 17 er det sidste chance for at se særudstillingen Design4Science på Medicinsk Museion. Allerede mandag begynder vi nedtagningen, for udstillingen skal tilbage til Sunderland i England.
Jeg nåede lige at få gennemfotograferet den utrolig smukke udstilling i fredags inden påskeferien kaldte. Det er en meget fotogen udstilling, der virkelig klæder de højloftede rum i den gamle akademibygning. De mange farvestålende billeder kommer virkelig til deres ret i de klassiske rum, og vidste man ikke bedre, skulle man tro udstillingen var skabt hertil.

En af de sjoveste indslag på udstillingen er Daniel Browns installation, som kan ses på billedet her til højre. Det er et interaktivt værk, hvor publikum kan se sig selv på en skærm, mens små tegnede celler deler sig og former ens silhuet skabt af celler. Daniel Brown har ladet sig inspirere af nobelprisvinderen John Sulstons observationer af celledelingen hos rundorme. Med lidt tålmodighed kan man altså her skabe et ganske unik selvportræt, hvor kroppens næsten usynlige byggesten – cellerne – for en gangs skyld kommer op til overfladen. Gå ikke glip af den chance: Besøg udstillingen i Bredgade 62, København inden det er for sent.