Uden emne

Et spontant aldringshistoriker digt

Jeg var i går i gang med en søgning efter artikler om ‘successful aging’ i min foretrukne database af kilder til min ph.d., da det pludselig slog mig at mine søgeord ligner digtning. Se selv! Her er syv forskellige søgninger, foretaget næsten i træk: “Aging centenarians cognitive inconsistency models of the aging self … Facing […]

Jeg var i går i gang med en søgning efter artikler om ‘successful aging’ i min foretrukne database af kilder til min ph.d., da det pludselig slog mig at mine søgeord ligner digtning. Se selv! Her er syv forskellige søgninger, foretaget næsten i træk:

“Aging centenarians
cognitive inconsistency
models of the aging self

Facing our limits
definitions and predictors
cortical reorganization
models of aging well”

looking up articles about ‘successful aging’ in my database of source materials and suddenly realise that the keywords I use resemble poetry. Seven separate searches almost in a row:
“Aging centenarians
cognitive inconsistency
models of the aging self

Facing our limits
definitions and predictors
cortical reorganization
models of aging well”

looking up articles about ‘successful aging’ in my database of source materials and suddenly realise that the keywords I use resemble poetry. Seven separate searches almost in a row:
“Aging centenarians
cognitive inconsistency
models of the aging self

Facing our limits
definitions and predictors
cortical reorganization
models of aging well”