Uden emne

Etude for to personer og en hjemmeside

I denne uge arbejder vi på at skabe indhold til vores nye hjemmeside, som skal søsættes her i løbet af efteråret. Gårsdagens øvelse gik ud på at gennemsøge museets fælles drev på jagt efter flotte og repræsentative billeder, som kunne gå ind under overskrifter som ‘konservering‘, ‘medarbejdere i aktion’, ‘undervisning‘ osv.   Billederne uploadede vi […]

I denne uge arbejder vi på at skabe indhold til vores nye hjemmeside, som skal søsættes her i løbet af efteråret.
Gårsdagens øvelse gik ud på at gennemsøge museets fælles drev på jagt efter flotte og repræsentative billeder, som kunne gå ind under overskrifter som ‘konservering‘, ‘medarbejdere i aktion’, ‘undervisning‘ osv.
 
Billederne uploadede vi til vores flickr-konto, hvor de nu udgør en let tilgængelige pulje af billeder, der kan bruges på hjemmesiden, til blogposter osv.
Således fik vi v.h.a. lidt intern crowd sourcing nogle meget interessante og måske lidt glemte billeder frem i lyset. F.eks. fandt Morten og jeg under vores overskrift ‘bygningerne‘ disse tidsmæssigt forskudte, men motivmæssigt parallelle, billeder af Medicinsk Museions facade mod Bredgade: