Uden emne

Ex archivo medico-historiali

I dag, mandag den 1. marts, er en ny udgave af DSB’s passagermagasin “Ud & Se” på gaden (eller måske rettere på skinnerne). Dette nummer har været vente i spænding her på Medicinsk Museion. Som tidligere omtalt havde vi nemlig tidligt i januar besøg af journalisten Anette K. Nielsen og fotografen Jes Larsen/Territorium, der fik lov at gå på […]

udogse310I dag, mandag den 1. marts, er en ny udgave af DSB’s passagermagasin “Ud & Se” på gaden (eller måske rettere på skinnerne). Dette nummer har været vente i spænding her på Medicinsk Museion. Som tidligere omtalt havde vi nemlig tidligt i januar besøg af journalisten Anette K. Nielsen og fotografen Jes Larsen/Territorium, der fik lov at gå på opdagelse i vores samlinger og udvælge 6 genstande til en reportage. Resultatet af anstrengelserne ligger nu færdigt og i den kommende måned vil op mod 600.000 DSB-rejsende kunne fordrive togtiden med at nærstudere de flotte billeder.
Ingen af de fotograferede genstande er normalt udstillet, men nu hvor de alligevel er blevet støvet af til fotografering, har vi sammensat en lille udstilling, som åbner senere denne uge. Mere om den i de kommende dage – lige nu vil jeg bare opfordre alle til at få fat i et blad og nyde de flotte billeder og medfølgende historier.