Uden emne

Forberedelse til Endo-Ecto

          Phillip Warnell er ankommet til København, og dermed er de sidste forberelser til ENDO-ECTO i fuld gang. Der er en del teknisk apparatur, der skal finjusteres, og det er Phillip og Museions Jonas Paludan i fuld gang med. I morgen, søndag d. 13. september kl. 14, bliver auditoriet ramme om en […]

forberedelse-002forberedelse-001forberedelse-004
 
 
 
 
 
Phillip Warnell er ankommet til København, og dermed er de sidste forberelser til ENDO-ECTO i fuld gang. Der er en del teknisk apparatur, der skal finjusteres, og det er Phillip og Museions Jonas Paludan i fuld gang med. I morgen, søndag d. 13. september kl. 14, bliver auditoriet ramme om en forestilling, hvor publikum får den helt unikke chance for at se livebillede inde fra en krop. For at få klare billede fra mave og tarme, har Phillip indledt en faste, helt som hvis det var en medicinsk undersøgelse.
forberedelse-007Foruden billederne fra Phillips indre vil seancen i morgen komme til at indeholde klip fra filmhistorien, hvor rejsen ind i kroppen flere gange har dannet baggrund for eventyrlige historier. Desuden har vi inviteret et panel af kultur- og kunsthistorikere, der vil komme med kommentarer undervejs.  
Læs et interview med Phillip Warnell i Politiken. Køb billetter på www.politikenbillet.dk Eventuelle overskydende billetter sælges i morgen på Medicinsk Museion, Bredgade 62, København K.
Arrangementet gennemføres i samarbejde med Golden Days historiske festival.