Uden emne

Glimt fra Medicinsk Museions gæstebog

Jeg har lige været ude og købe ny gæstebog til udstillingerne. Den forrige blev taget i brug på Oldetopia-udstillingens åbningsdag d. 11. oktober 2007 og er siden blevet fyldt med hilsner, kommentarer, tegninger og et enkelt frieri (se fjerde billede nedenfor) fra publikum.  Det er dejligt sådan at få respons fra sit publikum – vi læser de umiddelbare […]

Jeg har lige været ude og købe ny gæstebog til udstillingerne. Den forrige blev taget i brug på Oldetopia-udstillingens åbningsdag d. 11. oktober 2007 og er siden blevet fyldt med hilsner, kommentarer, tegninger og et enkelt frieri (se fjerde billede nedenfor) fra publikum. 
Det er dejligt sådan at få respons fra sit publikum – vi læser de umiddelbare reaktioner af begejstring, tænksomhed, væmmelse eller kritiske bemærkninger med stor opmærksomhed. Det er guld værd at få et indtryk af, hvordan besøgende oplever udstillingerne. På et normalt museumsbesøg er der ikke megen plads til, at publikum giver sin mening tilkende over for museet – gæstebogen er umiddelbart eneste mulighed – hvis da ikke nogen har snuppet kuglepennen ;-). 
Her er nogle udvalgte sider fra Medicinsk Museions gæstebog oktober 2007-oktober 2008. Den nye bog ligger klar nede i Oldetopias sidste rum til at blive fyldt med nye kommentarer. Og ellers er I derude jo også velkomne til at efterlade kommetarer her på bloggen. Med tiden håber jeg i hvert fald, at www.museionblog.dk også bliver vores on-line gæstebog.