sociale medier

Hvorfor spørge to kolleger – når du kan spørge 2000?

Sidste nummer af Ugeskrift for Læger indholder et journalistisk referat af det seminar om sociale medier og medicin, som vi har fortalt om tidligere. Der var indledninger ved Richard Smith, tidligere chefredaktør for British Medical Journal (BMJ), som er aktiv fortaler for ”open access publishing” og meget aktiv bruger af sociale medier (www.blogs.bmj.com), og læge Bertalan Meskó, der er […]

Sidste nummer af Ugeskrift for Læger indholder et journalistisk referat af det seminar om sociale medier og medicin, som vi har fortalt om tidligere.

Der var indledninger ved Richard Smith, tidligere chefredaktør for British Medical Journal (BMJ), som er aktiv fortaler for ”open access publishing” og meget aktiv bruger af sociale medier (www.blogs.bmj.com), og læge Bertalan Meskó, der er grundlægger af www.webicina.com og en af verdens ledende specialister inden for medicin og sociale medier.
Efter hovedoplægholderne kunne publikum stille spørgsmål til et panel bestående af hovedoplægsholderne, læge Charlotte Strøm og cand.scient.san.publ. Nina Bjerglund Andersen.